MW5100H konvekciona mikrotalasna, 28ℓ
pećnica sa senzorom, 28 L

MC28H5135CK/OL
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
  • CLOUD, getAggregateRating, 217ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

The item is in the cart.

Dodir

Dodir
Novi model Samsung mikrotalasne konvekcijske pećnice MC28H5135CK nudi elegantan, vrhunski dizajn koji će se savršeno uklopiti u svaki tip kuhinje. Transparentna Crystal Gloss™ ručka i programator daju njenoj spoljašnjosti elegantan izgled. Ledeno plavi displej odlično osvetljava podešavanja i časovnik, tako da mogu lako da se pročitaju i koriste.

Bez dodatnog ulja

Bez dodatnog ulja
Uz pomoć pametne mikrotalasne pećnice MC28H5135CK uživajte u prženoj hrani koja nije pripremana u fritezi. SLIM FRY™ tehnologija koristi kruženje vrelog vazduha da bi se dobila hrana koja je hrskava spolja, a ukusna i sočna iznutra, a sve to samo uz dodatak par kapi ulja. Tehnologija stvorena tako da pomoću mikrotalasa, gril i konvekcijskih grejača,uživate u hrani koja je pripremljena sa znatno manje masnoće. i pri tom zaboravite na masne plehove i prskanje ulja.

Poštuje prirodni i originalni ukus

Poštuje prirodni i originalni ukus
Servirajte savršeno skuvano sveže povrće, morske plodove, testeninu i druge namirnice koje ste sa lakoćom pripremili u pametnoj pećnici MW5100H. Samo jednim pritiskom na dugme, senzor vlažnosti prilagođava program kuvanja uz uvažavanje prirodne teksture i originalnog ukusa sastojaka.

Pristupačnije zdravo kuvanje

Pristupačnije zdravo kuvanje
Čak do 15 recepata koji su unapred programirani samo za vas. Lako skuvajte sve što poželite - od zelene boranije do integralnog pirinča, belog pilećeg mesa bez kostiju do grilovanih fileta lososa - i budite sigurni da će pripremljena hrana biti sočna i ukusna.

Jogurt u svako doba

Jogurt u svako doba
Uživajte u domaćem testu i jogurtu, u svako doba dana, uz pomoć funkcije za pripremu testa i jogurta koja koristi naprednu tehnologiju fermentacij. Temperatura se podešava na optimalnu vrednost, što vašoj porodici obezbeđuje dodatne mogućnosti za ukusne i sveže obroke.

Koristite svaki ugao

Koristite svaki ugao
Smart pećnica Samsung MW5100H nudi opciju kojom se onemogućava okretanje rotacione ploče, kako bi se ceo unutrapšnji prostor iskoristio za jela koja se nalaze u većim kockastim posudama.
Stendby režim za uštedu energije

Stendby režim za uštedu energije

Podešavanjem ECO režima na Samsungovoj novoj konvekciji osiguraćete najnižu potrošnju energije u režimu pripravnosti (standby) i značajno smanjenje potrošnje energije na računima za struju.
Superiornost keramičke unutrašnjosti

Superiornost keramičke unutrašnjosti

Zaboravite na mukotrpno ribanje ili izgrebane površine pećnice. Zahvaljujući keramičkoj unutrašnjosti, Samsung mikrotalasna konvekcijska pećnica MW5100H se lako čisti i neće promeniti boju tokom vremena usled zaostavština ulja ili masnoća. U poređenju sa pećnicama čija je unutrašnjost izrađena od nerđajućeg čelika ili epoksida, unutrašnjost ove pametne pećnice je antibakterijska, otporna na ogrebotine i obezbeđuje dugotrajan i vrhunski kvalitet.
Uživajte u lokalnim ukusima

Uživajte u lokalnim ukusima

Različiti lokalnim recepitma koji su unapred programirani za Samsung mikrotalasnu pametnu pećnicu pružiće vam mogućnost da uživate u domaćoj hrani . Od pripremljenih omiljenih jela deli vas samo jedan korak, samo jedno podešavanje koje će vam pomoći da se skrati ukupno vreme pripreme jela, a da vam više vremena ostane za uživanje za stolom.
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Priručnik za korisnike i sadržaj za preuzimanje

chat uživo

Kako se slaže jedno uz drugo

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.