Zabava / Kućna zabava

Netflix emisije savršene za provod kod kuće

Naš izbor filmova, emisija i stendap programa koje možeš gledati sa svojom drugom polovinom.

Slika iz Netflixove serije A Series of Unfortunate Events

Previše hladno za sastanak napolju? Ništa lakše. Napravite kokice, umotajte se zajedno na kauču i pogledajte šta ima na Netflixu. Od stendap komedije do trilera, ovo je naš izbor za sastanak u kući. Šta biste gledali?

Slika iz Netflixove serije A Series of Unfortunate Events

A Series of Unfortunate Events (3. sezona)

Ako ti se dopala knjiga, dopašće ti se i ova adaptacija. A Series of Unfortunate Events prati tragičan život siročića Violete, Klausa i Sani Bodler, čiji zli rođak, grof Olaf, ne preza ni od čega kako bi se dokopao njihovog nasledstva. Nakon što su uspešno pokvarili sve njegove pokvarene planove i prevare, ova deca bi uskoro mogla da otkriju istinu o misterioznoj smrti svojih roditelja otkrivajući slojeve tajne organizacije. Ulogu zlog grofa igra Nil Patrik Haris, a ova treća i poslednja sezona je adaptacija poslednje četiri knjige bestselera autora Lemonija Sniketa (poznati američki pisac Danijel Hendler)

Izbindžuj sve tri sezone A Series of Unfortunate Events na Netflixu.

Slika iz Netflixovog filma Bird box

Bird Box

Baš za ljubitelje strave. Kada natprirodna sila opustoši svetsku populaciju, ostaje sigurna samo jedna stvar: ako ga vidiš, postaješ samoubica. U očajničkom pokušaju da zauvek pobegnu od ovog zla, Malori (Sandra Bulok) i njeno dvoje dece (jednostavno nazvani „dečak“ i „devojčica“) beže kroz šumu i preko opasne reke, kako bi stigli na jedino mesto koje bi moglo da bude utočište. Jedini način da tamo stignu živi je da taj dvodnevni put pređu vezanih očiju. Bird box je odmah nakon izlaska krajem prošle godine doživeo brz uspeh, sa 80 miliona pregleda u prvom mesecu od izlaska. Otkrij zašto u ovom postapokaliptičnom trileru Suzane Bir.

Gledaj Bird Box na Netflixu.

Slika iz Netflixovog stendapa Elen Dedženeres: Relatable

Elen Dedženeres: Relatable

Vreme za šalu? U svojoj prvoj specijalnoj emisiji od 2003. godine, Elen Dedženeres opisuje svoj put do zvezda i simpatične i smešne detalje iz lekcija koje je na tom putu naučila. U atmosferi snimanja Benaroja dvorane u Sijetlu, pogledajte poznatu voditeljku u svom najreprezentativnijem izdanju.

Gledaj Ellen DeGeneres: Relatable na Netflixu.

Slika iz Netflixovog filma Roma

Roma

Smatraš li sebe filmskim znalcem? Ovaj film će ti se sigurno dopasti. Najličniji projekat nagrađenog režisera i pisca Alfonsa Kuarona (Gravitacija, Potomci), film Roma prati Klio (Jalica Aparicio), mladu kućnu pomoćnicu u porodici srednje klase koja živi u kvartu Roma u Meksiko Sitiju. U tom ambijentu meksički režiser na osnovu svog sećanja iz detinjstva kreira živopisne i emotivne slike domaćih previranja i klasnih razlika tokom nemira sedamdesetih godina. Priznat od strane kritike, film Roma je već osvojio nekoliko nagrada, uključujući nagradu za Najbolji film na 72. BAFTA festivalu i Najbolju režiju na 76. dodeli Zlatnog globusa.

Gledaj Roma na Netflixu.

Slika iz Netflixove serije Sex Education

Sex Education

Podseti se neprijatnosti adolescencije kroz ovu britansku komediju. Sex Education prati Otisa Milburna, društveno neprihvaćenog učenika srednje škole koji je uz to još i devica i živi sa svojom majkom, seksualnom terapeutkinjom. Kada se u njegovoj školi pročuje o njegovom privatnom životu, Otis koristi znanje koje je stekao uz majku kako bi dobio bolji status u školi. Udružuje se sa Miv, „pametnom ali lošom devojkom“, zajedno osnivaju kliniku za rešavanje čudnih i divnih problema svojih školskih drugova. Kroz analizu tinejdžerske seksualnosti, Otis shvata da će i njemu samom možda biti potrebna terapija.

Gledaj Sex Education na Netflixu.

Slika iz Netflixove serije Always a witch

Always a Witch

Podeli svoju ljubav prema vešticama i čarobnjacima sa serijom Always a witch. Karmen, veštica i robinja, nalazi se pred spaljivanjem na lomači u Kolumbiji 17. veka zbog neoprostivog greha – zaljubila se u belog čoveka. Pre same egzekucije, čarobnjak po imenu Aldemar nudi joj spasenje, sposobnost da putuje kroz vreme tamo gde niko ne veruje da je veštica. Caka? Njene nadljudske sposobnosti su neupotrebljive. Ona prihvata, napušta 1646. godinu i seli se u današnju Kolumbiju gde počinje novi život, stvara nova prijateljstva i čak ide u školu. Ali nije lako pobeći od prošlosti i ona ubrzo otkriva: jednom veštica, uvek veštica.

Gledaj Always a Witch na Netflixu.

Može doći do promena u svim naslovima. Slike i video zapisi su korišćeni uz pribavljenu dozvolu od Netflix kompanije.

Netflix na QLED 8K TV

Uživaj u svojim omiljenim Netflix emisijama i filmovima kroz bogatstvo detalja tvog QLED 8K TV.

Soundbar HW-Q90R

Soundbar HW-Q90R

8K QLED TV

8K QLED TV

75" QLED TV

75" QLED TV

Pročitaj sada ove priče