Samsung predvodi budućnost AI i IoT tehnologija na sajmu IFA 2018

Od 31. avgusta do 5. septembra 2018, City Cube, Berlin

Samsung predvodi industriju u oblasti istraživanja i razvoja, 5G i AI kako bi iskoristio moć inovacija i omogućio ljudima da stvore bolju budućnost koja će im doneti željena iskustva.
Otkrij unapređen i povezan život sa Samsung-ovim najnovijim revolucionarnim proizvodima na štandu Samsung Town na sajmu IFA. Doživi živopisan 8K sadržaj na novom QLED 8K TV-u, isprobaj tek predstavljeni Galaxy Note9 ili istraži kućne aparate za pametan dom, kao što je QuickDrive™ sa ugrađenim AI i IoT tehnologijama koje ti pojednostavljuju život.

Izgradnja eksterijera sa Samsung logotipom u gornjem levom uglu sa sloganom „Uradi čak i ono što deluje nemoguće” sa redom Samsung logotip banera postavljenih ispred zgrade.

Konferencija za štampu

Otvori um za brojne mogućnosti

Četvrtak, 30. avgust 2018.
City Cube, Berlin
H. S. Kim, predsednik i izvršni direktor kompanije Samsung Electronics

Naša vizija sveta sa milijardu povezanih, inteligentnih Samsung uređaja nastavlja da se materijalizuje, ali je uz to evoluirala sa napretkom AI i IoT tehnologija i njihovom sve većom integracijom u glavne proizvodne tokove.

Samsung zahvaljujući svom velikom trudu predvodi juriš na budućnost AI i IoT tehnologija. Prošle godine smo uložili 14 milijardi dolara u istraživanje i razvoj; takođe smo se obavezali da u naredne tri godine uložimo više miliona dolara u moderne tehnologije uključujući AI i IoT; i pokrenuli smo novi sektor za istraživanje ključnih AI tehnologija i angažovali brojne vodeće svetske stručnjake u oblasti veštačke inteligencije. Da bismo dodatno napredovali na ovom polju, predvodili smo i globalnu inicijativu za uspostavljanje industrijskih standarda u oblasti 5G.

Pomeramo granice inovacije i stvaramo revolucionarne proizvode koji će ljudima omogućiti da unaprede svoje živote na nezamislive načine, ali i da urade čak i ono što deluje nemoguće.

HS Kim, predsednik i generalni direktor kompanije Samsung Electronics, govori na konferenciji za štampu na sajmu IFA 2018.

Samsung događaji @ IFA 2018

Fotografija mesta na konferenciji za štampu.

Konferencija za štampu

- Samsung-ova vizija i predstavljanje najnovijih novih proizvoda
- 30. avgusta, 11.00–12.00 h, City Cube Berlin, nivo 1

Kuvar priprema sastojke na mjestu održavanja tokom manifestacije Cooking Club šoua.

Club des Chef Cooking šou

- Smart Life recept : Kako obogatiti svoj svakodnevni život sa Samsung Club des Chefs i povezanom kućom
- 31. avgusta, 14.00–14.30 h

Fotografija izložbenog događaja sa Mr. Doodle šoa za crtanje, sa pozornicom i pozadinom pokrivenim ručno nacrtanim lutkama.

Mr. Doodle šou za crtanje

- Mr.Doodle šou za crtanje sa Galaxy Note9 tabletom
- 31. avgusta, 10.30–11.30 h

Glavni likovi iz animirane TV serije Family Guy stoje naspram bele pozadine, ispod reči „Doorways x Family Guy”.

#doorways AR iskustvo

- AR iskustvo Samsung-ovog povezanog života u „Family Guy” kući
- 31. avgusta - 5. septembra, 10.00–18.00 h

Glavni istaknuti proizvodi

QLED 8K TV

Savršena stvarnost

Prednji deo QLED 8K, postavljen ispred većeg QLED 8K pod uglom.

Prava 8K rezolucija

  • Otkrij rezoluciju novog doba koja unosi novu dimenziju stvarnosti u tvoj dnevni boravak na velikim ekranima

8K AI Upscaling tehnologija

  • Unapredi različite vrste izvora i rezolucija u 8K preko automatske mašine za učenje

Quantum Procesor 8K

  • Osnažen AI tehnologijom, jedinstveni procesor kompanije Samsung ne samo što pametno optimizuje kvalitet i zvuk slike već omogućava povezivanje sa drugim kućnim uređajima i novo iskustvo gledanja televizije.

*100% colour volume measured to DCI-P3 standard, certified by VDE
Vidi se logotip 8K na sredini sive pozadine, onda ekran prelazi u horizontalan položaj, a broj 8 postaje simbol za beskonačno; nakon toga se na ekranu pojavljuju zumirane i obične fotografije mnogobrojnih pejzaža i različitih slika prikazanih u 8K rezoluciji, i na kraju se vraća siva pozadina i logotip 8K uz prateći tekst: „QLED 8K - See nothing else”.

QuickDrive™

Upola brže pranje. Potpuna čistoća.

Beli prednji deo koji gleda na QuickDrive™

Bez kompromisa

  • Potpuno čist veš za upola kraće vreme i bez narušavanja efikasnosti pranja. 39-minutni ciklus „Super Speed” mašine QuickDrive™ je najbrži na tržištu.

Jedinstveni Q-Drum™

  • Tehnologija koja to sve omogućava. Q-Drum™ se sastoji od „bubnja” i „zamajca” koji se vrte nezavisno i pružaju dvaput veću snagu za upola kraće vreme.

Funkcije Smart Control

  • Preuzmi aplikaciju radi upravljanja pranjem dok nisi tu. Programiraj pranje tako da se završi u određeno vreme, pronađi optimalni ciklus pranja za svoj veš ili prati stanje mašine.
* Testirano na modelu WW8800M u poređenju sa modelom WW8500K kompanije Samsung. Štedi i do 50% vremena u ciklusu za pranje pamuka (40℃, poluprogram) uz performanse pranja u granicama ±2%, na osnovu podataka kompanije Intertek.
Trajanje ciklusa pranja može da se razlikuje u zavisnosti od dovoda vode i težine/vrste rublja.

Galaxy Note9

Novi supermoćni Note.

Galaxy Note9 Okean plava sa zadnjim delom okrenutim nagore postavljen je sa leve strane, a sa desne Galaxy Note9 Okean plava sa ekranom okrenutim nagore, i žuta S Pen olovka pri vrhu ekrana.

Unapređen učinak

  • Sa većom baterijom od 4000 mAh, uz ugrađene LTE i Wi-Fi funkcije gigabitnog prenosa* i po prvi put u istoriji sa internom memorijom od 512 GB*, imaćeš sve što ti je potrebno da brže i bolje radiš uz samo jedno punjenje.

S Pen olovka sa Bluetooth-om

  • S Pen olovka, karakteristika serije Samsung Galaxy Note uređaja, je sada proširena Bluetooth mogućnostima i funkcioniše kao daljinski upravljač za Galaxy Note9.

Inteligentna kamera

  • Slikaj više sa kamerom koja pravi jasne i živopisne fotografije, čak i pri slaboj svetlosti. A sa novim pametnim funkcijama kao što su Optimizacija kadra i Otkrivanje grešaka, nema sumnje da je sada lakše nego ikada pre napraviti fantastičnu fotografiju.
* Stvarna brzina može da se razlikuje u zavisnosti od države ili operatera. Stvarna brzina može da se razlikuje u zavisnosti od korisničkog okruženja.
* Standardna veličina unutrašnje memorije iznosi 512 GB. Stvarno dostupna unutrašnja memorija zavisi od unapred instaliranog softvera.

Fotografije događaja