Prvi pogled na 2021.

Otkrij novu viziju ekrana.

Neo QLED sa plavom umetničkom slikom na ekranu u sredini sive prostorije. Neo QLED sa plavom umetničkom slikom na ekranu u sredini sive prostorije.

Ekrani svuda,
ekrani za sve

Saznaj kako Samsung podiže vrednost ekrana time što misli na održivu proizvodnju i potrošnju.

* Kompatibilan sa odabranim Samsung televizorima. Pogledaj specifikacije Samsung televizora.
* Daljinski upravljač SolarCell Remote sadrži oko 24% recikliranog materijala.

Neo QLED demonstrira živopisni kvalitet slike pri prikazu plave umetničke slike na ekranu. Neo QLED demonstrira živopisni kvalitet slike pri prikazu plave umetničke slike na ekranu.

Neo QLED

Sjajan prikaz koji se stalno poboljšava.

Tehnologija Quantum Matrix

Moćna evolucija Neo QLED nastupa sa tehnologijom Quantum Matrix. Ona precizno upravlja Samsungovom ekskluzivnom novom tehnologijom Quantum Mini LED, pa nijanse crne, bele i svih ostalih boja prikazuje realističnije nego ikad. Zato pruža odličan nivo detalja i u tamnim i u svetlim delovima slike.

Procesor Neo Quantum

Šta god da gledaš na Neo QLED, Samsungov moćni procesor zna kako da poboljša kvalitet prikaza. Algoritmi dubokog učenja prilagođavaju se uslovima gledanja te tako poboljšavaju prikaz sadržaja. Uz Neo QLED 8K, slika rezolucije 8K dobija se pomoću 16 neuronskih mreža sa više modela.

Quantum HDR

Quantum HDR postavlja novi standard za neverovatan nivo detalja i osvetljenosti. Uživaj u bogatim, živopisnim bojama i boljem kontrastu sa jasno izraženim detaljima. Dinamičko mapiranje nijansi tehnologije HDR10+ prilagođava boje i kontrast u svakoj pojedinačnoj sceni, tako da ti neće promaći ni najsitniji detalji.

Tehnologija kojom zvuk prati objekte

Dinamički zvuk prati svaki pokret na ekranu. Namenski zvučnici koji zvuk emituju nagore i u stranu proizvode realističan 3D zvuk koji te prosto uvlači u akciju.

* Intenzitet Quantum HDR osvetljenja zasniva se na internim standardima i podložan je promeni u zavisnosti od uslova gledanja ili specifikacija.

Pogled odozgo na tanak i moderan dizajn Neo QLED televizora. Pogled odozgo na tanak i moderan dizajn Neo QLED televizora.

* Intenzitet Quantum HDR osvetljenja zasniva se na internim standardima i podložan je promeni u zavisnosti od uslova gledanja ili specifikacija.

Tehnologija MICRO LED u kućnom bioskopu prikazuje plesačicu koja pleše na maglom prekrivenoj vodi. Tehnologija MICRO LED u kućnom bioskopu prikazuje plesačicu koja pleše na maglom prekrivenoj vodi.

MICRO LED

Stvoren da bude neuporedivo bolji.

Tehnologija MICRO LED

MICRO LED je neorganska, samoemitujuća LED dioda stvorena da promeni svet displeja. Samostalnim emitovanjem svetla i prikazom boja, tehnologija MICRO LED pruža verne boje i kontrast, kao i optimalnu osvetljenost svakog kadra. Otkrij zadivljujući nivo detalja na našem najvećem ekranu koji prevazilazi sva tvoja očekivanja.

Monolitan dizajn

Monumentalni dizajn koji predstavlja budućnost. Izvanredan minimalistički dizajn nudi besprekoran prikaz iz svih uglova. Infinity ekran prevazilazi sve granice, eliminišući sve vizuelne elemente koji odvraćaju pažnju od sadržaja na ekranu.

Zvuk kao u areni

Precizno postavljen za postizanje maksimalnog efekta, zvučnik punog opsega pruža živopisan, realan zvuk koji te u potpunosti uvlači u scenu. Praćenje objekata zvukom i čistoća glasova stvaraju višedimenzionalni zvučni pejzaž koji te vodi na putovanje i čini delom priče gde god te ona odvela.

4Vue

Kada poželiš da vidiš više sadržaja istovremeno na jednom ekranu, MICRO LED omogućava deljenje ekrana na četiri dela. Istovremeni prikaz do četiri ekrana iz različitih izvora – uključujući i četiri HDMI priključka – od kojih svaki pruža poseban intenzivni doživljaj.

Na MICRO LED televizoru u velikom dnevnom boravku realistično je prikazano drvo osvetljeno izlazećim suncem u pustinjskom pejzažu. Na MICRO LED televizoru u velikom dnevnom boravku realistično je prikazano drvo osvetljeno izlazećim suncem u pustinjskom pejzažu.

Inspiriši se da bolje iskoristiš televizor

Samsung televizori ti pomažu da otkriješ nove i kreativne načine da osvežiš svoj svakodnevni život.

Žena vežba jogu ispred televizora u dnevnoj sobi. Na levom delu ekrana prikazan je video sa trenerom, a na desnom žena koja izvodi vežbe. Žena vežba jogu ispred televizora u dnevnoj sobi. Na levom delu ekrana prikazan je video sa trenerom, a na desnom žena koja izvodi vežbe.
Vežbanje kod kuće

Koristi televizor kao ličnog trenera za vežbanje kod kuće i praćenje statistike radi zdravijeg života.

Muškarac radi od kuće dok je na ekranu njegovog televizora otvoreno više datoteka. Muškarac radi od kuće dok je na ekranu njegovog televizora otvoreno više datoteka.
Radi od kuće

Daljinski pristupaj svom kancelarijskom računaru putem televizora i iskoristi veliki ekran za multitasking bez premca.

Dve osobe sede na kauču i podešavaju željene opcije na Game Bar-u pre nego što započnu igranje trkačke igre. Dve osobe sede na kauču i podešavaju željene opcije na Game Bar-u pre nego što započnu igranje trkačke igre.
Igranje

Igraj na većem, širem i bržem displeju koji ti povećava šanse za pobedu.

Muškarac pregleda na svom televizoru Univerzalni TV-vodič u kome su kanali organizovani prema njegovim željama i navikama gledanja. Muškarac pregleda na svom televizoru Univerzalni TV-vodič u kome su kanali organizovani prema njegovim željama i navikama gledanja.
Kućna zabava

Uživaj u slobodi pronalaženja omiljenog sadržaja među stotinama besplatnih kanala.

Žena odgovara na video poziv dok kuva. Video sa receptom i instrukcijama za kuvanje koji gleda nalazi se na levoj strani njenog TV ekrana, a video poziv na desnoj. Žena odgovara na video poziv dok kuva. Video sa receptom i instrukcijama za kuvanje koji gleda nalazi se na levoj strani njenog TV ekrana, a video poziv na desnoj.
Višestruki prikaz

Podelom ekrana na više prikaza, na jednom ekranu istovremeno možeš da gledaš program, radiš i obavljaš video ćaskanje.

Putem televizora, muškarac i žena iz svoje dnevne sobe učestvuju u video razgovoru sa grupom prijatelja. Putem televizora, muškarac i žena iz svoje dnevne sobe učestvuju u video razgovoru sa grupom prijatelja.
Video poziv

Koristi veliki ekran televizora da se povežeš sa porodicom i prijateljima i još više uživaš u video razgovorima sa njima.

* Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija.
* Kompatibilan sa odabranim Samsung televizorima. Pogledaj specifikacije Samsung televizora.
* Kompatibilnost uređaja zavisi od funkcije.
* Konzola za igre, veb kamera i druga dodatna oprema se prodaju odvojeno.
* Stvarno korisničko iskustvo se može razlikovati.
* Svaka funkcija zavisi od modela televizora, regiona, pružaoca usluga, mrežnog okruženja ili mobilnog uređaja.
* Svaki uređaj mora biti povezan na Wi-Fi ili neku drugu bežičnu mrežu.