Samsung definiše umreženi život na sajmu IFA 2019

Od 6. do 11. septembra 2019, City Cube, Berlin

Inovacija sa svrhom. Otkrij kako kompanija Samsung primenjuje napretke u polju veštačke inteligencije i 5G mreže da ti pruži doživljaj besprekornog umreženog života.

Spoljašnjost izložbenog paviljona sa Samsung logotipom u gornjem levom uglu i IFA banerom na fasadi Spoljašnjost izložbenog paviljona sa Samsung logotipom u gornjem levom uglu i IFA banerom na fasadi

Šta je umreženi život?

Otkrij kako umreženi život može da unapredi tvoj životni stil i da ti pomogne da se usredsrediš na važne stvari u svom životu.

* Ako lokalni sajt nema stranicu, posetioci će biti upućeni na US stranicu na engleskom jeziku.
Igraj video igru na televizoru kod kuće pošto prethodno pomoću aplikacije Bixby podesiš osvetljenje i zvuk Igraj video igru na televizoru kod kuće pošto prethodno pomoću aplikacije Bixby podesiš osvetljenje i zvuk

Zone iskustva umreženog života

Iskusi pravo značenje umreženog života posećivanjem različitih lokacija koje su dizajnirane da demonstriraju tvoj svakodnevni život.

Istaknuti proizvodi

Pogledaj najnovije Samsung proizvode.

Fotografije sa događaja IFA 2019

Više o IFA 2019 u
Samsung redakciji

Više o IFA 2019 u
Samsung redakciji

* Ako lokalni sajt nema stranicu, posetioci će biti upućeni na globalnu stranicu na engleskom jeziku.

Ikone Samsung proizvoda se savršeno uklapaju u temu „Umreženog života” na sajmu IFA 2019. Ikone Samsung proizvoda se savršeno uklapaju u temu „Umreženog života” na sajmu IFA 2019.

Pogledaj i ove priče