Fotografija / Mrtva priroda

Voli svoj Selfi

Kako napraviti savršeni selfi.

Dobro osvetljenje, široki osmeh i Galaxy S9 - ovo su najvažniji uslovi za pravljenje savršenog selfija.

Da li znaš da praviš selfije na potpuno pogrešan način? Evo naše konačne liste saveta kako da napraviš selfi, od veštačkog osvetljenja pa sve do fotografisanja pri dnevnoj svetlosti. Znači, spremi usne za poljubac — jer stiže nova kraljica selfija.

Selfiji slikani Galaxy S9 uređajem sa Morgan, prodavačicom mlečnih proizvoda
Video alternative text
1

Izvlačenje podataka sa optičkih medija za selfi stiker

Nekada smo nosili čudne štapove (ili—uh!—pitali strance) da bismo napravili savršeni selfi. Sada ti kompanija Samsung nudi nekoliko genijalnih načina za pravljenje selfija sa glasovnim komandama, pokretima i još mnogo toga. Pogledaj video i saznaj kako.

Volećeš svoj smize selfi.
2

Osmeh očima, tzv. smize

Umetnost „osmehivanja očima” može da uništi ili da proslavi tvoj selfi. Ovaj primamljiv izgled se najbolje dobija kada malo pogneš glavu, a pogled fokusiraš na tačku baš iznad objektiva kamere na telefonu, i gledaš kroz blago zatvorene oči. Opa! Tvoj selfi sada izgleda mnogo opasnije.

Props like sunglasses are one of the easiest selfie tips.
3

Rekviziti su poželjni

Ako su tvoji selfiji postali jednolični, probaj da oživiš fotografije rekvizitima. Slikaj se sa svojom kucom, drži bebu u naručju ili slikaj sebe u najboljem izdanju. Evo jedne atraktivne ideje za selfi: neka tvoj prijatelj stavi polarizovane naočare za sunce (najbolje je ako ima stakla sa efektom ogledala), a ti priđi dovoljno blizu da možeš da se ogledaš u njima i fotografiši. Vrlo umetnički.

Image
Video alternative text
4

Rešenje za besprekoran izgled

Za nas koji nismo majstori u korišćenju aplikacije FaceTune, tu su druge Samsung funkcije, poput režima Beauty Mode, koje nas vraćaju u igru. Ovaj režim je dostupan na Galaxy uređajima i on pojačava boju i osvetljenje na fotografijama (jer je ključ u dobrom osvetljenju), kao i glatku kožu za besprekoran izgled. Pogledaj video iznad i vidi kako ovo da uradiš korak po korak.

Bez čega se ne može u selfi nedelji

Ove alatke ti pomažu da pokažeš svoje najbolje lice, svaki put.

Galaxy S9 | S9+

Galaxy S9 | S9+

Samsung S Pen olovka

S Pen

Pogledaj i ove priče