Fotografija / #withGalaxy

Romantika
fotografisanja
po slabom svetlu

Oseti ljubav uz naše omiljene siluete – i druge
romantične snimke – napravljene #withGalaxy.

Silueta para koji stoji ispod neonske reklame kafića; kadar je mračan, ali se mogu razabrati njihove konture

Teško je zamisliti dve stvari koje se tako savršeno dopunjuju kao što su slabo svetlo i romantika. Ako želiš slike bogate bojama, emocijama, karakterom i povezanošću, počni da fotografišeš pri slabom svetlu. Oseti ljubav uz ove fotografije snimljene #withGalaxy i neka te to inspiriše da snimiš sopstvene.

Par stoji na reflektovanoj površini u razigranim pozama, okrenuti jedno prema drugom, sa živopisnim zalaskom sunca u pozadini

Poigravaj se sa simetrijom i zabavnim pozama da izraziš bliskost i povećaš osećaj povezanosti. Slikanjem kontrastnih tekstura pri zalasku sunca takođe se dobija uzbudljivija fotografija koja doprinosi romantičnim vibracijama.

Par sedi na drvenoj površini sa Menhetn mostom u pozadini, kadar je snimljen odozdo
Zadnja strana uređaja Galaxy S20 Ultra 5G
Posvetli kadar

Snimi fenomenalne slike po slabom svetlu u noćnom režimu koristeći Galaxy S20 Ultra 5G.

SAZNAJ VIŠE

Koristi pozadinu kao prednost pri fotografisanju po slabom svetlu. Dobro osvetljen most može pružiti suptilnu ambijentalnu svetlost koja će ti pomoći da ispričaš dirljivu ljubavnu priču, a da pritom most ne zaseni objekte slikanja. Takođe, možeš da slikaš koristeći Noćni režim ​​da bi se uhvatio mračan noćni prizor uz minimalan šum i zamućenost (bez upotrebe blica).

Zadnja strana uređaja Galaxy S20 Ultra 5G
Posvetli kadar

Snimi fenomenalne slike po slabom svetlu u noćnom režimu koristeći Galaxy S20 Ultra 5G.

SAZNAJ VIŠE
Par sedi na betonskom zidu i gleda ka okeanu dok upečatljivi zalazak sunca na nebu stvara raznobojne prelive boja.
SAVET

Povećaj zasićenost tokom naknadne obrade radi postizanja intenzivnije boje.

Iskoristi negativan prostor (plavo nebo u ovom slučaju) da zaista istakneš objekat slikanja i skreneš pažnju na dragoceni trenutak. Isto tako, topli tonovi stvaraju prijatnu vibraciju, pa možeš da se poigravaš nijansama pri uređivanju slika.

SAVET

Povećaj zasićenost tokom naknadne obrade radi postizanja intenzivnije boje.

Nasmešeni par spojenih ruku hoda kaldrmisanom ulicom, a na zgrade u pozadini projektuju se svetla u obliku srca

Kaldrmisane ulice predstavljaju odličnu reflektujuću površinu koja pomaže da odsjaj svetlosti obasja objekat snimanja. Takođe, srca na zgradama predstavljaju zabavan element koji podržava ljubavnu priču u kadru – vodite računa o sitnim detaljima pri traženju lokacije za snimanje.

Silueta para koji stoji ispred velikog akvarijuma. Akvarijum je dobro osvetljen i možeš videti razne oblike morskog života, uključujući i raže, ribe i još mnogo toga.

Intimni trenuci se najbolje snimaju kad nema drugih ljudi; zato pronađi romantičnu lokaciju koja omogućava da se neko vreme provede nasamo. Da bi se stvorio osećaj epskog događaja, snimaj odozdo i eksperimentiši sa krupnim kadriranjem.

Ikona Samsung Galaxy

PODELI I ISTRAŽI

Na tebe je red

Potraži inspiraciju na našoj Instagram strani, a zatim podeli svoje romantične fotografije snimljene po slabom svetlu #withGalaxy.

Snimi romantiku

Prigrli mrak i podeli ljubav snimanjem fotografija po slabom svetlu od kojih će svima zacakleti oči.

Pogled otpozadi na nebeskoružičasti Galaxy S20, nebeskoplavi Galaxy S20+ i kosmičkosivi Galaxy S20 Ultra 5G, koji leže jedan preko drugog od ivice do ivice tako da je S20 na dnu

Galaxy S20 Ultra 5G

Slika prednje strane uspravnog mobilnog telefona Galaxy Note10 sa olovkom S Pen koja je naslonjena na bočnu stranu telefona

Galaxy Note10

Sada pročitaj ove priče