Samsung Within

Mi smo pitali,
vi ste odgovorili,
mi smo napravili

Rekli ste nam kako želite da izgleda vaš telefon iz snova. Galaxy S20 FE je naš odgovor.
Evo kako je nastao Fan Edition.

Fotografija slikana iz vazduha prikazuje dve žene koje leže na travi jedna pored druge. Žena sa leve strane nosi košulju sa plavom kragnom, a žena sa desne majicu u limeta zelenoj boji. Glave im se dodiruju sa suprotnih strana. Obe gledaju u kameru i osmehuju se.

Kao brend, mi stalno slušamo, učimo i razvijamo se − baš kao i ti. A Galaxy S20 FE je samo jedan primer koji jasno pokazuje koliko ozbiljno shvatamo tvoje povratne informacije. Tako smo napravili telefon koji će te osvojiti već na prvi pogled. Zadržali smo one stvari koje obožavaš na Galaxy S20 telefonu i posebno prilagodili svaku inovaciju tako da se savršeno uklapa u tvoj svet. Uz S20 FE možeš da obogatiš svoje priče, pokažeš svoje fotografsko umeće ili satima igraš igrice. Zadovoljava apsolutno sve tvoje potrebe! Evo kako smo dizajnirali Galaxy S20 FE i napravili telefon da sadrži sve što vi želite i da biste mogli da radite sve ono što volite.

Funkcije koje voliš

Superstabilnost? Noćni režim? Space Zoom? Naravno, zadržali smo tvoje omiljene, proverene i pouzdane, funkcije kamere koje ti omogućavaju da zabeležiš sve nezaboravne trenutke. Bez obzira da li se radi o tvojim plesnim veštinama ili snimanju umetničkih selfija ili pravljenju snimaka pobedničkih pogodaka − možeš da zabeležiš svaki živopisni detalj.

1 4
1 4
Jedanaest Galaxy S20 FE telefona sa trostrukom kamerom poređanih u krug u uspravnom položaju ispred bele pozadine. Vide se nove boje Samsung S20 telefona koje do sada nisu predstavljene javnosti, uključujući nebeskometvičastu, nebeskotamnoplavu, nebeskolavandnu i nebeskocrvenu. Telefoni sa leve strane su prikazani otpozadi dok su telefoni sa desne strane prikazani spreda. Na ekraniu se vide razni modeli.

Boje i telefoni koji ne prolaze nezapaženo

Dobro nam je poznato da aksesoari nadograđuju izgled i estetiku i da moraju odgovarati ličnom stilu. Pa zašto onda ne bismo tome dodali i telefon? Pošto smo saznali koje su vaše omiljene boje, bacili smo se na posao i razvili šest potpuno novih nijansi za Galaxy S20 FE . Ova paleta boja obuhvata pastelno plave nijanse (nebeskolavandna i nebeskometvičasta), moderne neutralne tonove (nebeskotamnoplava i nebeskobela), kao i toplije i uočljivije boje (nebeskocrvena i nebeskonarandžasta). Sa toliko opcija u ponudi, sigurno ćeš naći onu koja savršeno odgovara tvom jedinstvenom stilu.

Lakše skrolovanje

Neometano prati objave na svim svojim omiljenim društevnim mrežama i uživaj u zapanjujuće živopisnim detaljima pri brzini osvežavanja ekrana od 120Hz.

saznaj više
Žena u zelenoj jakni sedi oslonjena na desnu ruku i gleda direktno u kameru.

Sve samo ne običan

Pri donošenju odluke o kupovini novog telefona često imamo osećaj da moramo da napravimo izbor: da li da potrošimo mnogo novca i pohvalimo se najnovijim vrhunskim funkcijama ili da se zadovoljimo slabijim i jeftinijim telefonom? Uz Galaxy S20 FE više ne moraš da praviš ovakve kompromise. Sada imaš i omiljene Galaxy S20 funkcije i pun novčanik. Zahvaljujući našem glavnom saradniku (a to si upravo ti), postavili smo novi standard izuzetnosti.

Vreme je da se navikneš na izuzetnost

Nagradi sebe profesionalnim funkcijama koje nudi Galaxy S20 FE. Napravljen za sve, ali namenjen tebi.

Pogled otpozadi na Galaxy S20 FE nebeskonarandžaste, nebeskometvičaste, nebeskobele, nebeskocrvene, nebeskotamnoplave i nebeskolavandne boje. Poslednji telefon u nizu je prikazan sa prednje strane i na njegovom ekranu se vidi raznobojno crveno, narandžasto i ljubičasto cveće.

Galaxy S20 FE

Pročitaj sada ove priče