Samsung Within / #TeamGalaxy

Stiv Aoki hvata snove u letu

Zavirite iza kulisa u svet Stiva Aokija gde se bacaju torte, rade telesne vežbe i vodi briga o sebi.

Slika na kojoj se u potpunosti vidi Stiv Aoki bez majce kako stoji na krilu svog privatnog belog mlaznjaka i stavlja na lice svoje avijatičarske naočare za sunce

Svakog dana se događa nešto novo i zanimljivo u životu di-džeja i producenta Stiva Aokija, dva puta nominovanog za Grammy nagradu, dok nastoji da u svoj svakodnevni život uklopi i svoja druga intersovanja: vlasnik diskografske kuće, lovac na talente, fitnes guru, filantrop, samozvani pica majstor, kralj gađanja tortama i sada i član tima #TeamGalaxy. Saznajte kako on snima muziku, vodi svoju diskografsku kuću, kako dobija inspiraciju za svoj rad i kako uspeva da ostane usredsređen i u dobroj fizičkoj formi dok putuje kao jedan od najtraženijih svetskih di-džejeva.

Anfas slika Stiva Aokija koji gleda kroz otvor u bodljikavoj žici u urbanom okruženju

Šta se krije iza njegovog uspeha

"Aoki je mogao da se zadovolji slavom koju je postigao kao svetski poznati di-džej i producent. Ali kako je on postizao nove visine u svojoj karijeri, tako se u visine vinuo i njegov privatni mlaznjak. Šta ga je motivisalo? „Moj otac”, otkriva on. „Najvažnija stvar koju sam od njega naučio je kako da budem preduzetnik i da imam takmičarski duh. On mi je usadio želju da budem uspešan u svemu što radim i to je moj glavni pokretač.”

Povrh svoje muzičke karijere, Aoki takođe drugim umetnicima u kojima vidi veliki potencijal pomaže putem svoje diskografske kuće Dim Mak da razviju sopstvenu muzičku karijeru. Aokijeva diskografska kuća sada obuhvata i kolekciju ulične mode pod imenom Dim Mak, kao i produkciju događaja za neke od najvećih imena današnje muzičke scene."

Stiv Aoki koristi dve stolice pomoću kojih radi sklekove u svojoj hotelskoj sobi sa palmama napolju ispred njegovog prozora koje služe kao pozadina za njegov trening

Ekstremna odgovornost prema sopstvenom zdravlju

"Aoki ne zapostavlja svoje zdravlje kada je na putovanjima – zapravo, on kaže da je briga o zdravlju njemu veoma važna i kaže da su meditacija i „dobra šolja zelenog čaja” sastavni deo njegove jutarnje rutine. „Lično smatram da je veoma bitno šta unosite u svoje telo”, objašnjava on. „Hrana koju jedete, odmor, fizička aktivnost – sve to zajedno utiče na vaše mentalno i fizičko zdravlje.”

Pored očiglednih zdravstvenih prednosti koje pruža (kao što je njegova bujna kosa), vežbanje je ključno za održavanje životnog stila koji je izgradio. „Kada se nađete na nekom novom mestu i imate malo vremena da prilegnete ili da idete da kupite hranu, to je trenutak kada gubite motivaciju za vežbanje. Zato jednostavno morate da ustanete i počnete da vežbate.”"

„Veoma je bitno šta unosite u svoje telo.”

Nema teretane, nema problema

Ali kako on nalazi slobodno vreme za vežbanje? „Moje glavne rutine za vežbanje su Aoki Bootcamp vežbe koje sam ja razvio”, odgovara on. To su vrlo intenzivne vežbe otpora za koje koristite sopstvenu telesnu težinu umesto da dižete tegove i koje se mogu raditi bilo gde i bilo kada. Možete ih uraditi za pet minuta ili za trideset minuta … ja sam ih radio pored puta, na pisti dok čekam da poleti naš avion, radio sam vežbe gde god sam mogao.”

Stiv Aoki svira na klavijaturi dok gleda pravo ispred sebe, u toku procesa produkcije nove muzike u svom slabo osvetljenom studiju Neon Future Cave
Samsung Notes aplikacija
Samsung Notes

Zabeležite ili snimite svoje kreativne ideje gde god da se nalazite.

SAZNAJ VIŠE
Samsung Notes aplikacija
Samsung Notes

Zabeležite ili snimite svoje kreativne ideje gde god da se nalazite.

SAZNAJ VIŠE

Njegova najveća inspiracija

Kao digitalni nomad koji stalno putuje po svetu, Aoki inspiraciju za svoju muziku nalazi u svom okruženju koje se stalno menja: „Pošto stalno putujem, inspirišu me različite kulture i zvuci oko mene. Ove zvuke i melodije koje me inspirišu snimam kao glasovne beleške na mom telefonu, i kada kod kuće imam malo slobodnog vremena, volim da uđem u studio i posvetim se ovim idejama.” A šta je sa njegovim kreativnim procesom? „Za mene ne postoji samo jedan način stvaranja”, priznaje on. „Imam sreću da sam uvek inspirisan i spreman da stvaram. Pretpostavljam da sam odabrao pravu karijeru. Ili je možda ona odabrala mene?”

„Imam sreću da sam uvek inspirisan i spreman da stvaram. Pretpostavljam da sam odabrao pravu karijeru. Ili je možda ona odabrala mene?”

Anfas slika Stiva Aokija koji drži podignutu ruku sa dlanom na kome piše „Ja sam promena”

Koristi svoju platformu za pozitvne promene

Iako na prvi pogled on izgleda kao rok zvezda, Aoki je plemenita i multitalentovana ličnost. 2012. godine osnovao je Fondaciju Aoki da bi finansirao istraživanje i čuvanje mozga kao i druge humanitarne poduhvate. „Za mene ne postoji važnija stvar od mozga”, komentariše Aoki. „Želim da vidim svet u kome niko ne pati od degenerativnih oboljenja mozga. Svet u kome nauka i tehnologija imaju ključnu ulogu u postizanju dugovečnosti naših bližnjih.”

Stiv sa bine slika publiku na svom nastupu u Nemačkoj koristeći Samsung Galaxy S10+ mobilni telefon dok publika drži uzdignute telefone sa uključenim blicevima koji pružaju ambijentalno osvetljenje

Izvođenje nezaboravnog nastupa

Aoki svojoj publici uvek pruža nezaboravno iskustvo na svojim nastupima – od gađanja tortama do splavarenja u gumenom čamcu preko publike. „Ideja za gađanje tortama je potekla iz muzičkog spota koji je napravio Autoerotique, izvođač pod mojom Dim Mak diskografskom markom, u kojem na usporenom snimku torte eksplodiraju ljudima u lice posle duvanja svećica. Spot je postao popularan, i ja sam počeo ljude da gađam tortama da bih promovisao spot. Do dana današnjeg to je ostao osnovni i veoma tražen deo mog nastupa”, objašnjava on. Njegovo gledište? „Morate da razmišljate izvan uobičajenih okvira ako želite da se istaknete i uspete u ovom poslu, i na tome se upravo zasniva #TeamGalaxy.”

Stiv Aoki gleda u ekran Galaxy S10+ mobilnog telefona prizma bele boje
Stiv Aoki pokazuje kako svoj Galaxy S10+ telefon koristi za muzičko izražavanje i u druge kreativne svrhe u nadi da inspiriše druge i ruši prepreke.

Stivova oprema za aktivan životni stil

Od jutra do sutra, funkcije kao što je celodnevna inteligentna baterija u Stivovom Galaxy S10+ telefonu omogućavaju da njegov telefon uvek ima dovoljno baterije, što znači da ga neće izneveriti dok je na turneji.

Zadnja strana Galaxy S10+ telefona prizma crne boje i prednja strana crnog Galaxy S10+ telefona

Galaxy S10e | S10 | S10+

Crne Galaxy bubice prikazane u otvorenoj crnoj kutiji za punjenje

Galaxy Buds

Studijski portret Stiva Aokija

U GLAVNOJ ULOZI

Steve Aoki

Di-džej i muzički producent iz Njuport Biča u Kaliforniji.

Pročitaj sada ove priče