Wellbeing

Šareni svet boja za pravilan razvoj tvog deteta

Podstakni kreativnost svog deteta kroz terapiju bojama.

Otac i njegovo troje dece tokom terapije bojama dok bele zidove sobe farbaju u svetloplavu boju. Otac i njegovo troje dece tokom terapije bojama dok bele zidove sobe farbaju u svetloplavu boju.

Deca odrastaju neverovatnom brzinom – bebe odjednom postaju klinci, a onda, pre nego što ste toga i svesni, krenu u školu. U tom kratkom periodu ona neprekidno uče i upijaju svet koji ih okružuje. Terapija bojama je odličan način za stimulisanje dečje kreativnosti i razvoj njihovih kognitivnih sposobnosti. Za boje se dugo verovalo da imaju tu moć da pozitivno utiču na naša osećanja, raspoloženje, pa čak i ponašanje. Pruži svom detetu inspiraciju i usreći ga tako što ćeš postaviti šarena umetnička dela svuda po kući. Ili isprobaj ove zabavne, isceliteljske likovne aktivnosti i sa svojim detetom uživaj u dragocenim trenucima.

Dve devojčice sede u dnevnoj sobi i crtaju igrajući se bojama i blokovima u okviru likovne aktivnosti. Dve devojčice sede u dnevnoj sobi i crtaju igrajući se bojama i blokovima u okviru likovne aktivnosti.
How to set my photo in Ambient Mode. Use SmartThings mobile app. Open Ambient Mode. Select matt layout in 'My Album' tab and choose from Mono or Duo matt layouts. Select photos from camera roll and click Next. Photos on the TV. Then click View on TV. How to set my photo in Ambient Mode. Use SmartThings mobile app. Open Ambient Mode. Select matt layout in 'My Album' tab and choose from Mono or Duo matt layouts. Select photos from camera roll and click Next. Photos on the TV. Then click View on TV.
1

Veliko platno za velike ideje

Napravi igralište prepuno materijala za umetničko izražavanje kako bi dete u potpunosti bilo zaokupljeno. Postavi veliki list belog papira i pusti ga da boji rukama i nogama. Ili odštampaj zabavne bojanke i pusti ga da eksperimentiše sa velikom paletom najrazličitijih boja. Kada završi, fotografiši njegove slike i prikaži ih na velikom ekranu kao što je ekran 2019 QLED.

Stop seeing blank. A woman uses Ambient Mode on her QLED TV to fill the blank screen with a pattern matching the wall. Start blending in. Two women smile as they agree with the pattern. Ambient Mode. QLED. A woman serves dinner with the QLED TV. Stop seeing blank. A woman uses Ambient Mode on her QLED TV to fill the blank screen with a pattern matching the wall. Start blending in. Two women smile as they agree with the pattern. Ambient Mode. QLED. A woman serves dinner with the QLED TV.

Uživaj u mnogobrojnim mogućnostima ambijentalnog režima QLED televizora

A QLED TV hangs on the wall in a living room. The on-screen display changes from showing temperature, location and date, to a mountain backdrop, children's photos, a water backdrop in Ambient Mode, then to a photo of a woman and dog. A QLED TV hangs on the wall in a living room. The on-screen display changes from showing temperature, location and date, to a mountain backdrop, children's photos, a water backdrop in Ambient Mode, then to a photo of a woman and dog.

QLED koji se savršeno uklapa u tvoj dom

Telephoto, Wide, Ultrawide (in Reihenfolge ihres Erscheinens) Kamera, erhältlich mit Galaxy S10 und S10+. Bilder dienen nur zur Illustration. UI/UX kann sich nach der Marktfreigabe oder nach Software Updates ändern. Telephoto, Wide, Ultrawide (in Reihenfolge ihres Erscheinens) Kamera, erhältlich mit Galaxy S10 und S10+. Bilder dienen nur zur Illustration. UI/UX kann sich nach der Marktfreigabe oder nach Software Updates ändern.

Kako slikati ultraširokim kamerama

Otac i njegovo dvoje dece spremaju jelo u kuhinji okruženi raznobojnim sastojcima, dok prate recept koji se prikazuje u video sadržaju na Serif televizoru. Otac i njegovo dvoje dece spremaju jelo u kuhinji okruženi raznobojnim sastojcima, dok prate recept koji se prikazuje u video sadržaju na Serif televizoru.
2

Poigrajte se pigmentima boja u kuhinji

Uposli sva čula pripremanjem poslastica u društvu tvog mališana. Kuvanje sa decom je naročito dobro za one probirljive, jer se tako upoznaju sa različitim sastojcima. Za pravi efekat terapije bojama dodaj jelu malo svežeg voća. Narandže svojom bojom deluju veselo i privlačno, dok žuta boja manga podstiče samopouzdanje i pozitivne osobine. Gozba za sva čula.

 Otac i njegovo dvoje djece pripremaju jelo u kuhinji okruženi sastojcima u raznim bojama dok slijede videorecept koji se reproducira na Serif televizoru.  Otac i njegovo dvoje djece pripremaju jelo u kuhinji okruženi sastojcima u raznim bojama dok slijede videorecept koji se reproducira na Serif televizoru.
3

Gradimo veze koje traju

Aktivnosti koje uključuju boje su efikasan način komunikacije između roditelja i dece. Povuci se i daj detetu punu slobodu pri izboru boja i kreiranju njegovog dela. Ostani ipak u toku postavljajući mu pitanja i hvaleći njegov izbor. Pozitivan podstrek pojačava njegov osećaj samopouzdanja, dete se oseća uspešno i nezavisno.

Nije potrebno posebno se pripremati za terapiju bojama, dovoljno je da u svoje svakodnevne životne aktivnosti uneseš šarenilo. Tvoje dete će se upoznati sa različitim kulturama, a njegova kreativnost i emotivni razvoj biće posebno razvijeni ako svoje zidove dekorišeš šarenim umetničkim delima.. Uz Umetnički režim Frame televizora lako ćeš pronaći i prikazati umetnička dela koja će privući i poučiti dete, a tvoj dom u trenu ispuniti lepotom. Nije potrebno posebno se pripremati za terapiju bojama, dovoljno je da u svoje svakodnevne životne aktivnosti uneseš šarenilo. Tvoje dete će se upoznati sa različitim kulturama, a njegova kreativnost i emotivni razvoj biće posebno razvijeni ako svoje zidove dekorišeš šarenim umetničkim delima.. Uz Umetnički režim Frame televizora lako ćeš pronaći i prikazati umetnička dela koja će privući i poučiti dete, a tvoj dom u trenu ispuniti lepotom.

Boje kao deo svakodnevice

Nije potrebno posebno se pripremati za terapiju bojama, dovoljno je da u svoje svakodnevne životne aktivnosti uneseš šarenilo. Tvoje dete će se upoznati sa različitim kulturama, a njegova kreativnost i emotivni razvoj biće posebno razvijeni ako svoje zidove dekorišeš šarenim umetničkim delima.. Uz Umetnički režim Frame televizora lako ćeš pronaći i prikazati umetnička dela koja će privući i poučiti dete, a tvoj dom u trenu ispuniti lepotom.

* Slike su simulirane i imaju samo ilustrativnu svrhu. Izgled, dizajn i specifikacije GUI (grafičkog korisničkog interfejsa) koje ne utiču na performanse proizvoda mogu biti izmenjene bez prethodne najave.
* Stvarni izgled proizvoda može se razlikovati od prikazanog.
* Specifikacije, Pametne usluge i GUI (grafički korisnički interfejs) mogu se razlikovati u zavisnosti od modela i regiona.
* Umetnička prodavnica možda nije dostupna u nekim državama.
* Ponuda umetničkih dela u Prodavnici je podložna promenama bez prethodne najave.
* Lične fotografije poslate Frame televizoru biće prikazane u originalnoj rezoluciji. Preporučuje se prikazivanje slika u najmanje 4K rezoluciji (3840*2160 piksela).
* Neki mat efekti su dostupni samo preko mobilne aplikacije.
* Mat: Prazna površina koja ima svrhu da naglasi umetničko delo koje je postavljeno naFrame televizoru.
* Za iOS & Android uređaje, osim Galaxy uređaja, potrebno je preuzeti aplikaciju SmartThings za postavljanje Ambijentalnog režima na mobilnim telefonima.
* Za Smart funkcije neophodno je imati kompatibilne uređaje ili telefone.

Energija boja sa velikog ekrana

Oraspoloži se gledajući prelepe i živopisne boje na svom TV-u

Pogledaj i ove priče