Upoznaj Galaxy Note20 i Note20 Ultra pre početka prodaje!

Isprobaj Galaxy Note20 i Note20 Ultra na nekoj od brojnih lokacija

Stiže nova generacija u inovaciji mobilne tehnologije

Sada je Samsung Notes sinhronizovan sa OneNote aplikacijom i Outlookom na tvom PC računaru. Ovako jednostavno, a pametno rešenje omogućava ti da uradiš mnogo više nego inače. Ono što na brzinu pribeležiš u Samsung Notes automatski se pojavljuje u OneNote aplikaciji na PC računaru.

8K video omogućava snimanje oštrih, neverovatno detaljnih zapisa, a profesionalne mogućnosti oslobađaju tvoj kreativni potencijal, pa zapise možeš uređivati direktno u kameri. Snimaj supertečne akcije brzinom od 120 fps ili učini glasove jasnijim uz Bluetooth mikrofon. Završne detalje za ulepšavanje priče možeš odraditi direktno na svom telefonu.

Ekran od 120 Hz čini skrolovanje perfektno glatkim, a odziv na dodir neverovatno brzim. Time je rad S Pen olovkom doveden do nivoa da je osećaj identičan pisanju pravom olovkom. On čak inteligentno detektuje tvoje radnje i automatski prilagođava brzinu osvežavanja, štedeći tako bateriju i pružajući ti više vremena za zabavu.

Galaxy Note20 i Note20 Ultra imaju inteligentne baterije od 4300 mAh (tipična) i 4500 mAh (tipična) koje će te, zahvaljujući svom ekonomičnom trošenju energije, uspešno pratiti tokom celog dana, ali i tokom kasnih noćnih žurki, posle posla. Sada ne samo da imaš tehnologiju svetske klase u svojim rukama već i podršku da takvu tehnologiju maksimalno iskoristiš.

Galaxy Note20
galaxy note20

Saznaj među prvima sve detalje i postavi bilo koje pitanje vezano za Galaxy Note20 i Note20 Ultra našim zvaničnim trenerima i promoterima.

Image

Klikom na mapu možeš videti lokaciju svih prodajnih mesta na kojima se može isprobati Galaxy Note20 i Note20 Ultra. Vidimo se!

Galaxy Note20 Ultra

samsung galaxy note20