Урнете ги бариерите во вашиот свет бидејќи го можете тоа со Galaxy S8 i S8+. Со овие телефони може да правите стриминг на вашите секојдневни моменти во 360 степени во живо, да зачекорите во друг свет или да добиете мотивација да преземете вистински чекори за да останете во добра форма.

Поглед однапред на Gear 360 (2017)
Gear 360
Galaxy S8 и Galaxy S8+ еден покрај друг
Galaxy S8 | S8+
Поглед однапред на Gear VR
Gear VR
 • Samsung Health
 • Samsung Pay
 • Samsung Connect

Gear 360

Вашиот живот во 360 степени

Снимете и фатете сè што се случува околу вас со леќите од 360 степени на Gear 360 (2017).

Поглед однапред на Gear 360
Диџеј настапува во живо пред обожавателите

360 Livestream

Телефон што овозможува стриминг на вашиот секојдневен живот

Емитувајте го во живо моментот додека се случува спарувајќи го вашиот Galaxy S8 или S8+ со уредот Gear 360 (2017). Или користете ја апликацијата Gear 360 на вашиот телефон за да го преправите и да го усовршите вашето ново ремек-дело од 360˚.

Galaxy S8 со стриминг во живо на екранот.
Диџеј настапува во живо пред обожавателите
Диџеј настапува во живо пред обожавателите

Gear VR

Телефон што ве носи во сосема друг свет

Ставете го вашиот Galaxy S8 или S8+ во Gear VR со контролер и тргнете во авантура.

Лице го истражува светот на виртуелната стварност со Gear VR

Samsung Health

Телефон што ве одржува во топ-форма

Здравите навики не се создаваат за еден ден. Користете ја апликацијата Samsung Health на вашиот Galaxy S8 или S8+ за да водите евиденција за вашите секојдневни активности—спиење, јадење, вежбање и многу повеќе од тоа—и за да добиете препораки како да ги остварите вашите цели.

Gear Fit 2
Galaxy S8 со икона за Samsung Health

Samsung Pay

Телефон што служи како паричник

Samsung Pay на вашиот Galaxy S8 или S8+ е паричник во кој може да чувате сè, од кредитна и дебитна картичка до членски картички. Тој функционира речиси секаде каде што можете да ја повлечете или да ја потчукнете вашата картичка.

*Услугите Samsung Pay може да бидат ограничени во зависност од државата.

 • Плаќање
  Плаќање
 • Членство
  Членство
 • Награди
  Награди
Поглед на предната страна на Galaxy S8 со кредитна картичка на екранот

Samsung DeX

Телефон што станува искуство РС

Samsung DeX го поврзува вашиот Galaxy S8 или S8+ за монитор, тастатура и глувче, за десктоп искуство. Така може секој простор да го претворите во работен простор.

* DeX Station и дополнителната опрема се продаваат одделно.

Мониторот на компјутерот е исклучен
Мониторот на компјутерот е вклучен
DeX Station
Galaxy S8 вклучен
Galaxy S8 исклучен

Samsung Connect

Телефон што се поврзува со вашиот дом

Со апликацијата Samsung Connect на вашиот Galaxy S8 и S8+ може да ја контролирате вашата паметна куќа. Поставете оптимизирани команди, како што се „добро утро“ или „добра ноќ“ за да контролирате повеќе уреди одеднаш.

Икона за Samsung Connect
Рака што чука по апликацијата Samsung Connect на екранот на Galaxy S8
Слика на куќи