Uronite u veću sliku koja vam i pored toga udobno staje u ruku. Galaxy S8 i S8+ su probili ograničenja okvira i donose vam glatku, neprekidnu površinu koja se neprimjetno preliva preko ivica. Kako bismo to postigli, potpuno smo redizajnirali telefon od unutrašnjosti ka spolja. Postavili smo dugme za početnu stranu ispod ekrana, gdje stoji sakriveno sve dok vam ne zatreba. Tako dobijate veći, neometan pogled.

Infinity displej

Preko okvira

Infinity displej postavlja novi standard za neprekidna, impresivna iskustva. On omogućava da dobijete veći ekran bez potrebe da nabavite veći telefon. Na taj način, iako je pogled veći, Galaxy S8 i S8+ djeluju malo u vašoj ruci, što ih čini jednostavnim za držanje i korišćenje.

Galaxy S8 u položenom režimu
Veliki kit sa roniocem ispod površine mora

Veliki ekran koji djeluje malo

Odmah ćete primijetiti koliko prijatno glatke ivice leže u ruci, što vam omogućava da lako držite telefon dok gledate filmove na većem ekranu. A važne prečice su na dohvat ruke, samo prevucite, s obzirom da je edge ekran dostupan i na Galaxy S8 i S8+.

Ruka drži Galaxy S8
Galaxy S8 leži u ruci

Prefinjen iz svakog ugla

Impresivnu prednju stranu dopunjavaju jednako uglađene siluete na zadnjoj strani. Zadnja kamera je savršeno u ravni sa površinom kako bi se dobio vizuelno nenametljiv profil.

Video u kojem je prikazano kako je zadnja kamera savršeno poravnata sa zadnjom stranom Galaxy S8 telefona
Gornja polovina zadnje strane Galaxy S8 telefona

Veći ekran znači da možete da vidite više

Bez obzira na to da li su u pitanju filmovi ili igrice, ekrani na Galaxy S8 i S8+ će vas uvući u akciju. To su najveći, najimpresivniji displeji za mobilne uređaje ove veličine, a zahvaljujući odnosu 18,5:9 između širine/visine ekrana, dobijate čitavu scenu na vašem ekranu.

0

Pogled od naprijed na Galaxy S8 na kojem je prikazan njegov ekran od 5,8 inča
Galaxy S8
570 ppi

0

Front view of Galaxy S8+ showing its 6.2 inch screen size
Galaxy S8+
529 ppi

Infinity displej: potpuno frontalni ekran od ivice do ivice bez okvira.

*Podrazumijevana rezolucija je Full HD+ i može se promijeniti u WQHD+ u Podešavanjima.

*Ekran izmjeren dijagonalno kao pun pravougaonik ne uzimajući u obzir zaobljene uglove.

Skrolujte manje, postignite više

Šaljite poruke dok gledate film ili napravite spisak dok pretražujete. Možete efikasno da radite više zadataka istovremeno zahvaljujući većem ekranu, a možete da izaberete na šta ćete se fokusirati pomoću jednostavnog prilagođavanja veličine prozora. U slučaju da je vaša pažnja usmjerena samo na jednu stvar, možete da vidite veći dio članka ili vaše stranice na društvenim mrežama, tako da ćete manje da pomjerate.

Galaxy S8 u uspravnom položaju prikazuje mnoštvo sadržaja na ekranu

Nevidljiv, ali pristupačan

Tasteri za navigaciju se ne razlikuju od fizičkih tastera na koje ste navikli. Samo su sada predivno neupadljivi - sve dok vam ne zatrebaju. Taster za početnu stranu je tamo gdje obično i jeste i radi kao obično dugme - jednostavnim pritiskom.

Senzor pritiska

Pritisnite taster za početnu stranu

Slika rastavljenog Galaxy S8
Video u kojem je prikazan senzor pritiska u rastavljenom Galaxy S8 uređaju nakon čega se djelovi sklapaju u jedan čitav telefon, nakon čega se na telefonu pojavljuje taster za početnu stranu

Stilizovan za budućnost

Uživajte u neprimjetnoj navigaciji na Galaxy S8 i S8+ sa glatkim i čistim interfejsom savršeno poravnatim sa uglađenim Infinity displejem. Kada otključate AOD (Always On Display - uvijek uključen displej) i počnete da uključujete aplikacije, vizuelno putovanje na ekranu je jednako upečatljivo kao i spoljašnjost.

Konture Galaxy S8
  • Snimak ekrana AOD na ekranu Galaxy S8 telefona
  • Snimak ekrana za otključavanje na Galaxy S8
  • Snimak ekrana početne strane na Galaxy S8
  • Snimak ekrana stranice sa aplikacijama na Galaxy S8
Noćno nebo sa zvezdama

Šta je u kutiji

Prikazan je sadržaj kutije
Komponente
Telefon
AKG slušalice
USB Tip-C kabel
Putni adapter
USB konektor (C do A)
Micro USB konektor (C do B)
Iglica za izbacivanje
Kapice za slušalice
Vodič za brzi start; Brošura za Smart Switch