Upoznaj Galaxy Z Fold2
pre početka prodaje!

Isprobaj Galaxy Z Fold2 na nekoj od brojnih lokacija

Budi među prvima koji će u svojim rukama držati delić budućnosti

galaxy-z-fold2

Upoznaj telefon koji menja oblik budućnosti. Telefon koji u tvoje ruke stavlja moćne revolucionarne performanse pametnog telefona, sklopivo staklo i bateriju koja traje ceo dan, prvi takve vrste na svetu.

galaxy-z-fold2

Umetnički dizajniran zglobni prelaz Galaxy Z Fold2 telefona omogućava besprekorno glatko otvaranje. Skriveni zglobni prelaz je zaista najnapredniji mehanizam sklapanja u tehnologiji sklopivih telefona. Flex režim ti omogućava da svoj Galaxy Z Fold2 telefon rasklopiš i držiš pod uglom koji ti odgovara – ili da ga uopšte ne držiš.

galaxy-z-fold2

Baterija koja menja samu njihovu suštinu je ponovo ovde, za celodnevno napajanje pomoću dvostrukog sistema. Dugotrajna baterija kapaciteta 4500 mAh (tipično) kombinuje energiju iz dve baterije. Galaxy Z Fold2, zahvaljujući svojoj unapređenoj veštačkoj inteligenciji, tokom celog dana pazi na potrošnju energije, kako bi je bilo dovoljno u trenutku kada ti najviše treba.

galaxy z fold2

Rasklopi telefon i uživaj u ekranu od 7,6 inča veličine tableta sa Dynamic AMOLED 2X tehnologijom, napravljenom od ultratankog stakla. Ovo staklo se sastoji od više slojeva mekih i tvrdih materijala dizajniranih tako da efikasno neutrališu eventualne udarce. Sa otvorom za kameru i minimalnom ivicom nema više useka na telefonu koji bi ti ometao pogled.

galaxy-z-fold2
galaxy z fold2

Saznaj među prvima sve detalje i postavi bilo koje pitanje vezano za Galaxy Z Fold2 našim zvaničnim trenerima i promoterima.

Image

Klikom na mapu možeš videti lokaciju svih prodajnih mesta na kojima se može isprobati Galaxy Z Fold2. Vidimo se!

Galaxy Z Fold2

samsung galaxy z fold2