Galaxy UNPACKED

Прославете 10 години од Galaxy серијата на 20 февруари 2019 година.
Во живo – за новата генерација, со телефон од новата генерација.

Galaxy UNPACKED

Galaxy UNPACKED

Galaxy UNPACKED

Прославете 10 години од Galaxy серијата на 20 февруари 2019 година.
Во живo – за новата генерација, со телефон од новата генерација.

Зачекорите во иднината меѓу првите

UNPACKED | 20.02.2019 | во живо нa www.samsung.com

Ја создаваме историјата на 20 февруари 2019 на настанот Galaxy Unpacked – битете во тек.

За новата генерација, со телефон од новата генерација.