Sve je bolje uz Galaxy

Kako i gde gledamo TV i filmove umnogome se promenilo, a samim tim promenio se i Galaxy. Svaka inovacija osmišljena je da optimizuje tvoju zabavu. Sa dugotrajnijom baterijom i najimerzivnijim ekranom do sada, Galaxy je uz tebe od puta na posao izjutra do filmske noći pod zvezdama.

Pređi na Galaxy

Pređi na Galaxy Pređi na Galaxy

„Ovo je moj šesti Galaxy telefon i radi savršeno. Trajanje baterije je dobro, a ekran je fantastičan."

Ekran u kojem možeš
da se izgubiš

Bioskopski ekran modela Galaxy napravljen je za gledanje filmova pri jakoj dnevnoj svetlosti ili u mraku. Dinamički AMOLED1 displej smanjuje naprezanje očiju uz manje plave svetlosti2 dok ti HDR10+3 omogućava da vidiš sjajnu boju i kontrast prizora u svakoj sceni. Uz bioskopski Infinity-O Displej4, imaćeš neprekidnu zabavu, kako na putu tako i na kauču.

1Displej modela Galaxy S10e, S10, S10+, Note10, Note10+ dobio je sertifikat za količinu mobilnih boja 100% pokrivenosti DCIP3 (inicijative digitalnih bioskopa) sa odnosom kontrasta od 2.000.000: 1 od strane VDE Nemačka.
2TUV Rheinland, globalno priznat institut za sertifikaciju, dodelio je ekranima modela Galaxy S10e, S10, S10+, Note10 i Note10+ sertifikat za udobnost očiju na osnovu njihove sposobnosti da manje umaraju oči od sličnih proizvoda.
3Dostupno na Galaxy S10e, S10, S10+, Note10, i Note10+. Kompatibilnost može da varira u zavisnosti od usluge ili države.
4Skoro bez ivica, u potpunosti frontalno staklo, sa ekranom od ivice do ivice. Dostupno na Galaxy S10e, S10, S10 5G, S10+, Note10, i Note10+.

Vidimo čoveka koji drži telefon dok prelazi prometnu gradsku ulicu. Vidimo čoveka koji drži telefon dok prelazi prometnu gradsku ulicu.

Baterija koja je spremna za maratonsko gledanje

Pametna baterija modela Galaxy5 optimizuje tvoje rutine. Ne troši bateriju na pozadinskim aplikacijama dok gledaš video-zapise, pa imaš dovoljno snage za maratonsko gledanje tokom putovanja. Uz super brzo punjenje, možeš brzo da napuniš svoju bateriju ili da energiju dobiješ od telefona prijatelja kroz Wireless PowerShare6 kako bi nastavio sa gledanjem.

5Dostupno na Galaxy S10e, S10, S10+,Note10, Note10+, i A70.
6Ograničeno na Samsung ili druge brendove pametnih telefona sa WPC Qi bežičnim punjenjem, kao što su Galaxy Note10, Note10+, S10e, S10, S10 5G, S10+, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5 i nosivi ure]aji kao Galaxy Watch Active2, Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch, i Galaxy Buds. Ako je baterija ispod 30%, Wireless PowerShare možda neće raditi. Možda neće raditi sa određenim dodacima, zaštitama ili uređajima drugog brenda. Može uticati na prijem poziva ili prenos podataka, u zavisnosti od tvog mrežnog okruženja.

Vidimo ženu na sedištu pored prozora u avionu kako se smeši nakon što pogleda u svoj telefon. Vidimo ženu na sedištu pored prozora u avionu kako se smeši nakon što pogleda u svoj telefon.

Memorija koja raste uz tvoju listu za gledanje

Trenutno živimo u „Zlatnom dobu zabave“, što znači da svake nedelje može da se emituje nešto novo. Sa ulazom za microSD karticu7, Galaxy ima proširivu memoriju koja ti je potrebna kako bi ispratio sve nove emisije koje ti prijatelji preporučuju.

7Dostupno na Galaxy S10e, S10, S10+, Note10+, i A70. MicroSD kartica se prodaje odvojeno. Dostupnost može varirati u zavisnosti od države i proizvođača.

Koji je tvoj izbor?

Povuci pametan potez

Olakšavamo prenos podataka sa tvog starog telefona na tvoj novi Galaxy. Uz Smart Switch sve što je potrebno jeste jedan brzi korak za prenos svih tvojih omiljenih filmova, čak i podešavanja, tako da ga jednostavno možeš preuzeti i nastaviti dalje.

Samsung Smart Switch logo Samsung Smart Switch logo

Podrška za tvoj Galaxy uređaj

Za uređaj koji je uvek tu za tebe, podrška nikada neće izostati. Nudimo konstantnu podršku i besprekornu brigu za kupce modela Galaxy.

24/7 simbol 24/7 simbol