98 od 100 vlasnika zadovoljno je svojom AddWash mašinom za veš

AddWash je
0
%
korisnika je potvrdilo

* Tvrdnje bazirane na anketama vlasnika AddWash mašina za veš sprovedenim od strane Samsunga u 2016. godini (u Velikoj Britaniji, Italiji, Francuskoj i Holandiji (N=149))

AddWash proizvodi

Zašto AddWash™?

Zašto raditi stvari dva puta kada možete sve završiti odjednom? Uz AddWash™ možete da ubacite bilo koji komad odeće koji ste zaboravili ili delikatan veš kome je potrebno samo ispiranje, i to u bilo kojoj fazi* ciklusa, da biste izbegli ponovno pranje.

Zaboravili ste neki deo odeće?

Zaboravili ste da ubacite komad odeće na pranje? Nema problema. Čak i zakasneli veš može biti opran.

Pozabljeno perilo Zaboravljeni veš
nogavice
Ruka koja drži mokar šal

Treba vam samo ispiranje?

Možda je potrebno da samo isperete nekoliko stvari? Nema problema. Možete da dobijete obaveštenje o preostalom vremenu pranja, i da samo ubacite veš.

Izpiranje perila. Veš za ispiranje
ostanki
Roka, ki drži moker šal

Želite da dodate omekšivač?

Želite da dodate svežinu ciklusu pranja? Nema problema. Samo zaustavite, otvorite i dodajte.

Dodatni mehčalec Dodatni omekšivač
mehčalec
mehčalec

Manje buke i vibracija

Zahvaljujući našoj VTR tehnologiji sada svako može da uživa u mirnijem pranju zahvaljujući bubnju koji održava ravnotežu čak i pri velikim brzinama okretanja.

Snažno pranje za manje od sat vremena

Naša funkcija "Twin water supply" puni mašinu brže dok funkcija za pametno ispiranje ubrzava ceo postupak pranja veša težine 5kg (25 majica kratkih rukava) na samo 59 minuta. To znači manje vremena za čekanje, a više vremena za vas.

Revolucija pri pranju

Ecobubble tehnologija meša vazduh, vodu i detedžent kako bi stvorila balončiće koji prodiru brže u odeću omogućavajući pranje na nižim temperaturama. Povoljno za životnu sredinu ali i za račune za struju.