Samsung predstavio kompaktni GALAXY S5 mini

01/07/2014

Treća generacija mini uređaja pruža optimalan spoj dizajna i performansi vodećeg modela GALAXY S5

Samsung predstavio kompaktni GALAXY S5 mini

Seul/Beograd, 1. jula 2014. – Kompanija Samsung Electronics Ltd. danas je predstavila GALAXY S5 mini, kompaktnu verziju najnovijeg vodećeg modela pametnog telefona. GALAXY S5 mini ima moćne performanse, kako i posebne alate za fitnes i veću zaštitu uređaja koje poseduje i elegantni GALAXY S5.

„Uvek težimo da stvorimo uređaje koji će se odgovarati različitim ukusima i stilovima potrošača“, naglasio je Dž. K. Šin, generalni direktor i predsednik divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics i dodao - „GALAXY S5 mini omogućava korisnicima da uživaju u izvanrednom dizajnu i esencijalnim i neophodnim funkcijama uređaja GALAXY S5 kroz krajnje minimalistički pristup“.

GALAXY S5 mini - nastavak Samsungovog nasleđa na polju dizajna i vrhunskog iskustva

Opremljen sa HD Super AMOLED displejom od 4,5 inča, GALAXY S5 mini pruža živopisno iskustvo gledanja, a njegova kompaktna veličina korisnicima daje dodatnu udobnost, uz jednostavno upravljanje uređajem samo jednom rukom. Kao i „veći brat“, GALAXY S5 mini poseduje jedinstvenu perforiranu šaru na poleđini što dajemoderan i elegantan izgled, zajedno sa vrhunskim i mekim hvatom. GALAXY S5 mini omogućava korisnicima da uživaju u istom vrhunskom iskustvu kao kod uređaja GALAXY S5 uz inovativne funkcije koje obuhvataju IP67 sertifikat, Ultra Power Saving Mode, monitor otkucaja srca, skener otiska prsta i povezivanje sa najnovijim Samsungovim nosivim uređajima.

Moćne Samsungove performanse u kompaktnom i prenosivom uređaju

GALAXY S5 mini je opremljen sa moćnim procesorom sa četiri jezgra od 1,4 GHz i 1,5 GB radne memorije za besprekoran multitasking, brže učitavanje veb stranica, lakše kretanje kroz korisnički interfejs i brzo podizanje sistema. Kamera visoke rezolucije od osam megapiksela stvara jasne fotografije i video snimke, dok LTE podrška poslednje generacije korisnicima omogućava veoma brzo preuzimanja filmova i igara u pokretu.

GALAXY S5  biće u prodaji na srpskom tržištu početkom avgusta.

 

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.
Kompanija Samsung Electronics Ltd. globalni je lider na polju tehnologije i otvara nove mogućnosti za ljude gde god se oni nalazili. Stalnim inovacijama i otkrivanjem, mi transformišemo svet televizora, smart telefona, personalnih računara, štampača, kamera, kućnih aparata, medicinskih uređaja, poluprovodnika i LED rešenja. Zapošljavamo 286.000 ljudi širom 80 zemalja, sa godišnjom prodajom u vrednosti od 216.7 milijardi američkih dolara.

Lista Prethodno Nema sledeće stranice