Samsung karavan u Beogradu i Novom Sadu

14/06/2017
Samsung karavan u Beogradu i Novom Sadu

Beograd, 14. jun 2017. – Kompanija Samsung organizuje 15. i 16. juna u Beogradu i Novom Sadu karavan „Samsung stiže u vaš grad”, kako bi pružila mogućnost građanima da pogledaju i testiraju trenutno najaktuelnije uređaje na tržištu. Ono što će posebno obradovati sve ljubitelje tehnologije, jesu promotivne cene uređaja, specijalne zabavne aktivacije kao i poklon iznenađenja koje je ova kompanija pripremila za sve posetioce.

Samsung kamion je u potpunosti opremljen najnovijom tehnologijom i donosi čitav spektar proizvoda – od najnovijih QLED TV uređaja i zvučnika do usisivača, među kojima se ističe posebno praktični novi handstick model. Ovom prilikom posetioci će moći da vide i pametne telefone poslednje generacije, Galaxy S8 i S8+, zatim Gear S3 pametni sat, kao i tablet Tab S3.

U Beogradu će karavan biti ispred Ušće šoping centra 15. juna od 14 do 21:30 časova, u Novom Sadu 16. juna ispred hale „Spens“ od 15:30 do 20:00 sati, a 17. juna će se vratiti u Beograd na plato ispred Ušća gde će ostati od 10 do 16 časova. Karavan „Samsung stiže u vaš grad” obići će još deset gradova u regionu, u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji.

Lista Nema prethodne stranice Nema sledeće stranice