Osvojite karte za Digital Day uz pomoć Samsung aplikacije

04/05/2015
Osvojite karte za Digital Day uz pomoc Samsung aplikacije

Beograd, 4. maj 2015. godine – U susret konferenciji Digital day, kompanija Samsung kao jedan od partnera konferencije o digitalnom marketingu, pokreće aplikaciju na društvenoj mreži Facebook koja će omogućiti svim zainteresovanima da osvoje karte za ovaj događaj. Prvih deset posetilaca Facebook stranice Samsung Srbija koji najbrže tačno odgovore na sva pitanja iz kviza u roku do 5 minuta, dobiće besplatne ulaznice za Digital Day 2015, koji se održava 13. maja u Domu Omladine u Beogradu.

Kviz će obuhvatiti pitanja iz oblasti digitalnog marketinga i poznavanja novih Samsung uređaja - SUHD TV, Galaxy S6 i Galaxy S6 edge. Rang lista se pravi prema vremenu koje je igraču potrebno da odgovori tačno na sva pitanja.

Konferencija Digital Day je jedinstveni dogadjaj koji okuplja lokalnu IT zajednicu i bavi se digitalnim i interaktivnim oglašavanjem. Najveći stručnjaci iz ove oblasti će domaćoj publici preneti svoja iskustva i znanja iz prakse, kao i najaktuelnije trendove u digitalnoj industriji.


Lista Nema prethodne stranice Nema sledeće stranice