Izaberi svoju lokaciju i jezik.
Lokalne vesti

Pet godina garancije na Samsung kućne aparate

02/09/2020

Uređenje stana nije lak posao, dok kuhinja često predstavlja najveći izazov. Potrebno je pronaći savršenu kombinaciju funkcionalnog i estetski privlačnog. Uz odabir pravih kuhinjskih elemenata, važno je pronaći i uređaje koji će se uklopiti, ali vrhunski izgled mora biti tek njihova sekundarna funkcija. Karakteristike poput kvaliteta, dugotrajnosti i izdržljivosti uvek moraju biti prioritet.

 

Međutim, uz Samsung kućne aparate, korisnici neće morati da kompenzuju kvalitet kako bi dobili na stilu ili dizajnu, dok će uz aktuelnu promociju dodatno uživati u raznim pogodnostima. Od 1. septembra do 31. decembra pri kupovini inovativnih Samsung uređaja odobrava se garancija od čak pet godina. Ista ponuda odnosi se i na kombinovane mašine za veš, kao i standardne mašine za pranje ili sušenje veša kupljene u periodu od 1. oktobra do 31. decembra. Sve što je potrebno da bi se ostvarila pogodnost jeste da korisnik nakon kupovine registruje uređaj.

 

Uz ugradne elemente, kuhinja će postići harmoniju koju korisnici traže. Električna rerna sa fleksibilnim dualnim vratima omogućava pripremu dva jela istovremeno, dok SMART Indukciona ploča za kuvanje sa Virtual Flame tehnologijom svetli kao pravi plinski plamen, a LED rasveta olakšava uvid u to da li su ringle isključene ili uključene. Za svežinu i dugotrajnost namirnica zaduženi su frižideri i zamrzivači vrhunskog kvaliteta. Zahvaljujući naprednom sistemu hlađenja koji duže čuva izvornu svežinu, aromu i teksturu hrane, korisnici više ne moraju da se dvoume da li da zamrznu namirnice i jela ili ne. Uz to, Twin Cooling Plus tehnologija hladi odeljke odvojeno kako se mirisi iz hladnjaka ne bi širili na zamrzivač, pa će zamrznuta hrana zadržati izvorni ukus.

 

Pri pripremi jela snažnijih mirisa aspirator sa snažnim sistemom ventilacije pobrinuće se da se u ostatku doma ne osete tragovi kuvanja. Aspirator je gotovo nečujan i ima automatski senzor koji reguliše brzinu ventilacije. Kako bi na kraju kuhinja blistala, ugradna mašina za pranje posuđa sa WaterWall tehnologijom očistiće posuđe do najsitnijih detalja za samo 55 minuta.

 

Uz Samsung usisivače i ostatak doma ostaće blistav i odisaće svežinom, a za korisnike kojima usisavanje i čišćenje nisu omiljena aktivnost, Robot VR7000M će odraditi posao umesto njih. Uz naprednu tehnologiju koja izračunava optimalnu rutu za brzo čišćenje, VR7000M je dizajniran tako da snaga usisavanja nije smanjena, i bez obzira na to što je kućište manje.

 

Samsung mašine za pranje i sušenje veša osiguraće čistu i mirisnu odeću, uz inovativnu QuickDrive tehnologiju koja vreme pranja smanjuje za čak 50 odsto, a potrošnju energije za 20 odsto. Uz to, AddWash funkcija korisnicima omogućava da dodaju veš čak i kada je ciklus pranja već započeo.

 

Samsung uređaje koji se nalaze u ponudi odlikuje visok stepen kvaliteta, efikasnosti i ekonomičnosti, pa će korisnicima olakšati sve kućne poslove, a mogu se pohvaliti i elegantnim dizajnom koji će upotpuniti svaku prostoriju.

 

Više informacija o promociji je dostupno na stranici https://www.samsung.com/rs/offer/5yw-promo/, putem koje će se vršiti i registracija kupljenih uređaja.