Počinje prodaja Samsung Galaxy S6 i S6 edge u Srbiji

15/04/2015
Pocinje prodaja Samsung Galaxy S6 i S6 Edge u Srbiji

Beograd, 15. april 2015. – Prodaja najnovijih uređaja kompanije Samsung, Galaxy S6 i S6 edge u Srbiji počinje u petak, 17. aprila od 17 časova, kod svih operatora i u specijalizovanoj Samsung Brand radnji u Šoping centru Ušće.

Početak prodaje u Šoping centru Ušće biće obeležen zanimljivom igrom, a najbolji takmičar biće nagrađen upravo Samsung Galaxy S6 smart telefonom. Kako bi osvojili vrednu nagradu, učesnici u ovoj aktivaciji moraće da uđu u Samsung Galaxy kocku i uspešno, u što kraćem vremenskom roku, reše tri zadatka usko vezana za najvažnije funkcije Galaxy S6 uređaja.

Samsung Galaxy S6 i S6 Edge donose novine u oblasti dizajna, izrade i performansi, dok model S6 Edge ima prvi displej na svetu zakrivljen sa obe strane. Uređaji su napravljeni od metala i trenutno najotpornijeg stakla, Corning® Gorilla Glass® 4, i imaju moćne funkcije. Oba modela telefona dolaze sa primarnom kamerom od 16MP i prednjom kamerom od 5MP, imaju Quad HD Super AMOLED ekran od 5.1 inča i ugrađenu tehnologiju za bežično punjenje sa WPC i PMA sertifikatima. Poseduju i neverovatno brzo punjenje preko kabla, dajući oko 4 sata korišćenja posle samo 10 minuta punjenja.