Samsung traži SuperInterna!

28/08/2018
samsung posao intern praktikant slika

Završio si fakultet i tražiš prvi posao?

Dinamika ti je drugo ime, a učenje novih stvari ti pruža zadovoljstvo?

Zanima te tehnologija i motiviše te rad na različitim projektima?

Komunikacija na engleskom jeziku ti nije strana, a izazove rešavaš na kreativan način?

Ako si se prepoznao u navedenom opisu, imamo dobru vest za tebe!

U Samsung Electronics-u kreće program prakse za koji tražimo talentovane pojedince kojima ćemo pružiti jedinstvenu priliku za rast i razvoj. Ako budeš naš SuperIntern radićeš u dinamičnom okruženju u kome ćeš imati priliku da učiš od iskusnih profesionalaca, budeš deo različitih radionica i učestvuješ u stvaranju inovacija. Zajedno sa celim Samsung timom pomoći ćeš nam da uvedemo tehnologiju u živote ljudi i tako učestvovati u stvaranju istorije.

Ove godine tražimo dva praktikanta u sektorima prodaje. Svaki praktikant imaće SuperMentora uz čiju će pomoć savladavati mesečni plan aktivnosti i raditi prema unapred definisanim ulogama i odgovornostima.

Iako će mentor uvek biti uz tebe, mi ne tražimo ljude koji samo klimaju glavom i čekaju da im se dodeli zadatak, naprotiv, podstičemo proaktivnost, dvosmernu komunikaciju, davanje povratnih informacija, kako mentoru tako i sektoru ljudskih resursa s kojima ćes biti u svakodnevnom kontaktu. Od tebe se očekuje aktivno traženje odgovornosti i korišćenje stečenog znanja u svakodnevnom radu. Pratićemo tvoj razvoj u ovih godinu dana i aktivno raditi na tome da postaneš pravi stručnjak u svom delu posla.

A sada požuri s prijavom i pošalji svoj CV na engleskom jeziku, klikom na link do 9. septembra 2018.!

Jumpstart your career and reimagine what is possible.