Samsung UHD od 105 inča

12/11/2014

Predstavljen najveći zakrivljeni televizor na svetu

Samsung UHD od 105 inca

Na otvaranju ovogodišnjeg, jedanaestog po redu, Hi-Files Show sajma audio i video tehnike, u hotelu Holiday Inn na Novom Beogradu, predstavljen je najveći zakrivljeni Samsung UHD televizor na svetu dijagonale 2.66 metara (105 inča). Zakrivljeni Samsung UHD TV stigao je ekskluzivno iz Koreje, a nakon mini balkanske turneje, biće vraćen u centralu kompanije u Seulu. Posle Hi-Files sajma, ovaj premium televizor će moći isključivo da se nabavi porudžbinom po posebnoj proceduri.

Ovaj zakrivljeni UHD TV (model S9W) ima prikaz slike u formatu 21:9, što korisnicima omogućava da kod kuće uživaju u bioskopskom doživljaju. Sa rezolucijom ekrana od 11 miliona piksela (5120X2160), nudi pet puta veću rezoluciju od Full HD-a te se na ekranu vide i najsitniji detalji. Uz to, ovaj televizor će uvek biti kompatibilan sa najnovijim UHD standardima emitovanja zahvaljujući Samsungovom UHD Evolution Kitu. Takođe, Samsungova tehnologija kvaliteta slike Peak Illuminator pravi suptilne razlike osvetljenosti i kontrasta za bolje detalje, čak i u najtamnijim scenama.

Samsungov zakrivljeni UHD TV od 105 inča ima moćne ugrađene zvučnike snage 160W, a uz vrhunski dizajn, ovaj televizor, može odlično da se uklopi uz svaki enterijer.