Super brzo i bežično punjenje uz SAMSUNG GALAXY S6 i S6 Edge

22/05/2015
Super brzo i bezicno punjenje uz SAMSUNG GALAXY S6 i S6 Edge

Koliko puta vam se dogodilo da zaboravite da napunite bateriju na svom telefonu? Koliko puta vam se telefon ugasio baš kada vam je najviše potreban? Pokazalo se da je među najvažnijim karakteristikama telefona upravo brzina punjenja baterije i njena izdržljivost. Imajući na umu potrebe korisnika, Samsung je unapredio tehnologiju i napravio iskorak svojim novim telefonima, Galaxy S6 i S6 Edge.


Brzina punjenja telefona je značajno unapređena, čemu svedoči podatak da za 30 minuta možete napuniti više od pola baterije, a za 80 minuta celu bateriju. Ukoliko nemate dovoljno vremena, Galaxy S6 će vam za samo 10 minuta punjenja obezbediti čak 4 sata korišćenja.


Ono što ove telefone čini izuzetnim jeste bežično punjenje. Savremenom tehnologijom, korisnicima Galaxy S6 telefona, omogućeno je punjenje baterije bez kablova, i to najnaprednijom tehnologijom za bežično punjenje do sada.


Galaxy S6 i S6 edge su specijalni i po tome što rade na svakom bežičnom punjaču koji se može naći na tržištu, a koji podržava WPC i PMA standarde, čime je napravljen veliki napredak u industriji za univerzalno bežično punjenje. Najveći uspeh jeste što je Samsung približio bežično punjenje potpunoj komercijalizaciji, te je danas ova revolucionarna tehnologija dostupna svima.


Da je ova vrsta punjenja baterija pametnih telefona budućnost dokazuju i mnoga istraživanja, koja govore da će već tokom 2015. godine, globalno tržište bežičnog punjenja porasti 30 puta, u poređenju za prethodnom godinom.


Više informacija možete pronaći i na http://www.samsung.com/rs

Lista Nema prethodne stranice Nema sledeće stranice