Tech Lifestyle Selection 2015

01/03/2016

Dodeljena godišnja Tech Lifestyle Selection priznanja

Tech Lifestyle Selection 2016
Tech Lifestyle Selection 2016 Tech Lifestyle Selection 2017

Beograd, 25. februar 2016. godine – Magazin Tech Lifestyle je uručio tradicionalna godišnja priznanja za najbolje uređaje i igre koje je ovaj mesečnik testirao tokom 2015. godine. U ekskluzivnom ambijentu restorana Monument Premium u Beogradu, nagrađeni su proizvodi u 15 pojedinačnih kategorija, kao i tri posebne – najbolji brend godine (proglašena kompanija Huawei) i najbolji uređaji godine po izboru publike (proglašen Samsung Galaxy S6 edge+) i uredništva (proglašen Sony Android Smart TV system).

„Veoma smo zadovoljni izborom uređaja u Srbiji, kao i količinom testiranih proizvoda tokom 2015. godine. Čitaocima smo pokazali da postoje tehnički uređaji vredni pažnje, da je napredak konstantan i da se industrija svojski trudi da prikaže nešto novo i kvalitetno svojim korisnicima. U 2016. ne očekujemo ništa manje, a čitaocima obećavamo i više posebno iz segmneta kućnih uređaja. Kao povod ovoj tvrdnji skrećem pažnju na mnoštvo i raznolikost uređaja predstavljenih na CES i MWC sajmovima, čije smo najzanimljivije detalje preneli čitaocima“, izjavio je Zoran Drenković, glavni i odgovorni urednik magazina.

„Od kada je Mobilni magazin promenio ime u Tech Lifestyle (januar 2013.), mnoge su se stvari promenile na tržištu potrošačke elektronike. Tržište je dokazalo da se stalno razvija, da je maštovito i da tek treba očekivati interesantne proizvode. Magazin Tech Lifestyle se takođe prošle godine transformisao, odnosno proširio svoje prisustvo na digitalnim platformama – ISSUU, iTunes Newsstand , kao i na našoj matičnoj web strani. Posebno smo ponosni na preko 30 hiljada aktivnih fanova naše Facebook strane. U 2016. nastavljamo sa još jačim tempom i obećavamo čitaocima da će svežih vesti i najnovijih testova biti u još većem broju“, izjavio je direktor magazina, Marko Tanasković.

U domenu prenosnih računara i telefona, najbolji su Sony Xperia Z5 compact, kao najbolji telefon, fablet godine Samsung Galaxy S6 edge+, Jawbone UP3 u kategoriji „nosiva tehnika“ godine, tablet Apple iPad Pro kao tablet godine, te HP Elite x2 1011 za hibridni računar godine i a laptop godine je Toshiba Kira 107. Monitor godine je LG 34UC97, a periferijski uređaj – Logitech MX Master. Kod fotoaparata su se posebno istakli Sony CyberShot RX100 IV (kompaktni fotoaparat godine) i Panasonic Lumix DMC-GX8 (mirorrless fotoaparat godine), Video igra godine je Witcher 3, a televizor Sony Android Smart TV System. Najbolji mali kućni aparat je Panasonic ES-WH80, a veliki kućni aparat Miele W1. Za automobilski gedget godine je proglašen Huawei CarFi E8377. Na kraju su svoj sud dali i Tech Lifestyle Facebook fanovi odabravši Samsung Galaxy S6 edge+ za proizvod godine, dok je uredništvo magazina za najboljih od najboljih proglasilo Sony Android Smart TV System. Posebna nagrada za brend godine je otišla u ruke kompaniji Huawei.

Kompletnu Tech Lifestyle Selection 2015 manifestaciju je podržala kompanija Renault sa svojim Meganom četvrte generacije, kao jednog od najmodernijih i tehnički najopremljenijih automobila na tržištu. Ovom prilikom su bila izložena dva nova Megana, što je predstavilo svojevrsnu domaću premijeru ovog modela.

Spisak svih nagrađenih:

Kategorija

Proizvod

Telefon

Sony Xperia Z5 compact

Fablet

Samsung Galaxy S6 edge+

Tablet

Apple iPad Pro

Hibridni računar

HP Elite x2 1011

Laptop

Toshiba Kira 107

Televizor

Sony Android Smart TV system

Monitor

LG 34UC97

Video igra

Witcher 3

Nosiva tehnika

Jawbone UP3

Periferijski uređaj

Logitech MX Master

Kompaktni fotoaparat

Sony CyberShot RX100 IV

Mirorrless fotoaparat

Panasonic Lumix DMC-GX8

Mali kućni aparat

Panasonic ES-WH80

Veliki kućni aparat

Miele W1

Automobilski gedžet – podržao novi Renault Megane

Huawei CarFi E8377

Glas FB publike – podržao APC by Schneider Electric

Samsung Galaxy S6 edge+

Brend

Huawei

Uređaj

Sony Android Smart TV system