Otvoreno pismo svim Galaxy Note7 korisnicima

Našim cenjenim korisnicima,

U Samsungu pravimo inovacije koje donose najmoderniju tehnologiju i obogaćuju živote ljudi. Važan stub naše misije je da ponudimo vrhunsku bezbednost i kvalitet. U poslednje vreme nismo ispunili to obećanje.

S obzirom da u Evropi nije bilo zvaničnog početka prodaje Note7 uređaja, mali broj korisnika je zahvaćen problemom na ovom tržištu. Kada je reč o korisnicima koji su uređaj dobili tokom predporudžbine, shvatamo da nismo ispunili vaša očekivanja ili naše sopstvene visoke standarde. Zbog toga nam je iskreno žao.

Ozbiljno shvatamo našu odgovornost da reagujemo na zabrinutost o bezbednosti i kvalitetu. U saradnji sa vladinim agencijama i partnerima u industriji širom sveta, preduzimamo proaktivne korake kako bismo bili bolji. Evo novih informacija o našim aktivnostima.

Kako ste čuli – ili se lično uverili – prekinuli smo proizvodnju Galaxy Note7 uređaja. Ubrzano radimo na tome da svaki Note7 uređaj bude bezbedno povučen. Za one koji su imali direktno iskustvo, cenimo vaše strpljenje u procesu zamene.

Samsung je potpuno posvećen pronalaženju i odgovaranju na uzrok problema sa baterijom kod Note7 uređaja. Već smo započeli istragu sa nezavisnim stručnjacima kako bismo pažljivo prošli kroz sve delove uređaja, uključujući bateriju, hardver i softver, kao i proces proizvodnje. Kada rezultati budu dostupni, transparentno ćemo objaviti saznanja do kojih smo došli.

Samsung ima dugo nasleđe u inovacijama i pokazali smo korisnicima da možemo i da hoćemo da učimo iz svojih grešaka. Dok tražimo nove načine za inovacije i kreiranje sledeće generacije vrhunske tehnologije za korisnike, bezbednost ostaje naš glavni prioritet. Posvetićemo se tome da bolje zadovoljimo vaše potrebe kroz poboljšanu brigu o korisnicima i osiguranje kvaliteta.

U ime svih zaposlenih širom Evrope, iskreno nam je žao i zahvalni smo na vašoj podršci. Slušaćemo vaše mišljenje, učiti iz ovoga i raditi na tome da ponovo zadobijemo vaše poverenje.

Srdačno,

YH Eom
Predsednik i Izvršni direktor – Samsung Electronics Europe