Promocija bijele tehnike: 5 godina garancije na bijelu tehniku i usisivače

Mnogo toga može da se dogodi za 5 godina, zato ti dajemo 5 godina garancije na Samsung uređaje bijele tehnike i usisivače
Važi od 02/02/2019 do 04/08/2019 Isteklo
Samsung veš mašina, frižider i usisivač

Mnogo toga može da se dogodi za pet godina! Ali, ukoliko kupiš neki od Samsung modela frižidera, mašina za pranje veša ili određenih usisivača od 02.02. do 04.08.2019., uz njih dobijaš i pet godina bezbrižnosti zato što verujemo u kvalitet naših proizvoda.

Samsung frižidere odlikuje mnoštvo inovacija, koje su stvorene kako bi ti olakšale život. Namirnice će ti uvek biti na dohvat ruke, zahvaljujući naprednim pregradama i fiokama sa maksimalnim kapacitetom. Uz revolucionarni Triple Cooling sistem hlađenja i nezavisnu kontrolu temperature neće doći do mešanja mirisa različite hrane u frižideru. Takođe, uz No Frost tehnologiju koja omogućava višestruki protok vazduha i istovremeno hlađenje svakog odeljka u svakoj pregradi, namirnice će duže zadržavati svežinu, bez gomilanja leda. Uz sve to, Samsung frižideri odišu jednostavnošću i elegancijom, čineći tvoju kuhinju mestom u kome ćeš rado provoditi vreme i potpuno uživati.

Ukoliko se odlučiš za kupovinu Samsung QuickDrive™ mašine za veš, bićeš u prilici da prepoloviš vreme pranja i udvostručiš vreme za sebe! Pored uštede vremena (i do 50%) manja je i potrošnja energije (do 20%), bez ugrožavanja efikasnosti pranja. Takođe, QuickDrive™ mašina za veš, ima Q-Drum™ glavni bubanj i pozadinsku ploču koji se okreću nezavisno, zahvaljujući čemu se odeća dinamičnije okreće. Rezultat je brzo, moćno, a nežno pranje. Ali to nije sve! Samsung QuickDrive™ mašine za veš imaju AddWash™ vrata koja omogućavaju da jednostavno i brzo dodaš zaboravljenu odeću nakon pokretanja ciklusa. AddWash™ vrata se otvaraju samo kada je temperatura u bubnju ispod 50°C.

Na promociji su i određeni Samsung usisivači, poznati po naprednoj tehnologiji, snažnom usisavanju i veoma lakom korišćenju.
Po lakoći korišćenja izdvajaju se Samsung POWERbot usisivači koje možeš pustiti da sami usisavaju dok ih kontrolišeš putem mobilnog telefona. Zahvaljujući Visionary Mapping tehnologiji usisivač sam izračunava najefikasniju putanju čišćenja, izbegava prepreke, a uz snažno usisavanje pružaju izvanredno čišćenje doma. Samsung POWERstick usisivači sa elegantnim, slim dizajnom, štede prostor i vreme. Na promociji su i usisivači sa kanisterom, jednostavni za korišćenje i čišćenje od tepiha do tvrdih podova.

Kako bi ostvario/la pravo na 5 godina garancije, uređaj mora biti registrovan putem www.samsung5godinagarancija.me
najkasnije 60 dana od dana kupovine.

U slučaju da su ti potrebne bilo kakve dodatne informacije, možeš ih dobiti putem korisničkog servisa: 020 405 888 , po ceni lokalnog poziva za fiksnu i mobilnu mrežu.

ODREDBE I USLOVI

Kompletan spisak proizvoda na promociji potraži ovde.

Svežije i dostupnije

Hrana je sočnija, svežija i na dohvat ruke

Savremenog dizajna i inovativne tehnologije, Samsung Food Showcase frižider savršeno odgovara potrebama modernog domaćinstva. Zahvaljujući dvostrukim vratima koja čuvaju svežinu, namirnice su pametno organizovane i uvek dostupne.

Samsung frižider

Prepusti i uživaj

Samsung QuickDrive™ poštuje tvoje vreme

QuickDrive™ veš mašina skraćuje vreme pranja i do 50% i potrošnju energije do 20%, bez ugrožavanja efikasnosti pranja. Q-Drum™ ima glavni bubanj i pozadinsku ploču koji se okreću nezavisno, zahvaljujući čemu se odeća dinamičnije okreće, pokrenuta dvostrukim silama. Rezultat je brzo, moćno, a ipak nežno pranje.

Samsung veš mašina

Snažni i samostalni

Temeljno čiste da mi ne bismo morali

Samsung robot usisivači uz pomoć napredne tehnologije temeljno održavaju podove tvog doma čistim. Skeniraju i detektuju veoma uske ili male prepreke na širem prostoru. Osim toga, osete gde se nalaze uglovi prostorije i čiste ih tri puta sa 10% većom usisnom snagom. Kada se kreću duž ivice, aktivira se Edge clean master tehnologija koja čisti ivice i uglove zahvaljujući četki smeštenoj veoma blizu prednje strane.

Samsung usisivač