Promocija bele tehnike: 5 godina garancije na mašine za sušenje i pranje veša

Mnogo toga može da se dogodi za pet godina, zato ti dajemo 5 godina garancije na sve Samsung mašine za sušenje veša i kombinovane mašine za pranje i sušenje veša
Važi od 02/02/2019 do 31/03/2019 Isteklo
Samsung veš mašine

Mnogo toga može da se dogodi za pet godina! Dobro je znati da kupovinom Samsung mašina za sušenje veša ili kombinovanih mašina za pranje i sušenje veša, uz njih imaš i pet godina bezbrižnosti. Verujemo u naš kvalitet i zato ti dajemo 5 godina garancije za sve modele mašina za sušenje veša i mašina za pranje i sušenje veša, kupljene u periodu od 02.02. do 31.03.2019.

Samsung mašine za sušenje veša pružaju ti niz inovacija i pametnih rešenja uz koje ćeš na lakši, brži i ekonomičniji način osušiti svoju odeću. Pametan Sistem OptimalDry™ u Samsung mašinama za sušenje veša omogućava kontinuirano podešavanje vremena sušenja za najbolji rezultat, a istovremeno štiti odeću od oštećenja. Na raspolaganju ti je i ciklus brzog sušenja 35, namenjen za male količine odeće koje su spremne za nošenje za svega 35 minuta! Uštedu vremena pruža ti i Smart Check sistem koji preko aplikacije na tvom pametnom telefonu automatski nadgleda eventualne greške i otkriva probleme u radu mašine, a time te štiti od mogućih troškova za popravke.

Na promociji 5 godina garancije su i Samsung kombinovane mašine za pranje i sušenje veša, koje u jednom uređaju pružaju lako i brzo korišćenje obe potrebne opcije. Pored ponuđene, kupovinom ove mašine obezbeđuješ i dodatnu garanciju od 10 godina na motor sa digitalnim inverterom, koji obezbeđuje vrhunsku energetsku efikasnost, minimalnu buku i dugotrajne performanse.

Uštedećeš i vreme na manjim količinama veša uz program za brzo pranje kreiran da brzo i efikasno čisti odeću sa malim nečistoćama. Na raspolaganju ti je i tehnologija Air Wash za osvežavanje i dezinfekciju odeće, tako da uvek miriše sveže.

Kompletan spisak proizvoda potraži na stranici samsung5godinagarancija.rs i odaberi one koji najviše nedostaju u tvom domu.

Kako bi ostvario pravo na 5 godina garancije, uređaj mora biti registrovan na internet stranici samsung5godinagarancija.rs najkasnije 30 dana od dana kupovine.

U slučaju da su ti potrebne bilo kakve dodatne informacije, možeš ih dobiti putem korisničkog servisa: 011 321 6899 , po ceni lokalnog poziva za fiksnu i mobilnu mrežu.

Brže i pametnije

Brže do suvog veša uz manje troškove

Niz inovacija i pametnih rešenja u Samsung mašinama za sušenje veša pružiće tvom domaćinstvu lakši, brži i ekonomičniji način sušenja odeće uz više slobodnog vremena. Pametan Sistem OptimalDry™ omogućava kontinuirano podešavanje vremena sušenja za najbolji rezultat, a istovremeno štiti tvoju odeću od oštećenja. Na raspolaganju ti je i ciklus brzog sušenja uz koji je tvoja odeća suva i spremna za nošenje za samo 35 minuta!

Mašina za sušenje veša

Brže i mirisnije

Brže do čiste odeće uz više svežine

Kombinacija praktičnih rešenja i inovacija u Samsung mašinama za pranje i sušenje veša pružiće ti efikasniji i lakši put do oprane i suve odeće. Uštedećeš svoje vreme uz program za brzo pranje kreiran da za 15 minuta opere manje količine odeće. Za svež miris odeće zadužena je tehnologija Air Wash za osvežavanje i dezinfekciju. Kupovinom ove mašine obezbeđuješ i dodatnu garanciju od 10 godina na motor sa digitalnim inverterom.

Mašina za pranje i sušenje veša