Промоција на бела техника : 5 години гаранција на бела техника и правосмукалки

Многу работи можат да се случат за 5 години, затоа ти даваме 5 години гаранција на Samsung уредите од бела техника и правосмукалки.
Važi od 02/02/2019 do 04/08/2019 Isteklo
Samsung машина за перење, фрижидер и правосмукалка

Многу работи можат да се случат за 5 години ! Но, ако купиш некој од производите на Samsung моделите на фрижидери, машини за перење или одредени правосмукалки од 02.02. до 04.08.2019., со нив
добиваш и пет години гаранција затоа што ние веруваме во квалитетот на нашите производи.

Samsung фрижидерите ги одликуваат голем број на иновации, кои се направени за да ти го олеснат животот. Намирниците секогаш ќе ти бидат на дофат, благодарејќи на напредните прегради и фиоки со максимален капацитет.
Со револуционерниот Triple Cooling систем на ладење и независната контрола на темепературата нема да дојде до мешање на мирисите од различната храна во фрижидерот. Исто така со No Frost технологијата која овозможува повеќекратен проток на воздух и истовремено ладење на секој оддел и секоја преграда, намирниците ќе ја задржат својата свежина подолго и без собирање на мраз. Со сето тоа Samsung фрижидерите обземаат со едноставноста и елеганцијата, правејќи ја твојата кујна место на кое ќе сакаш да поминуваш време и целосно да уживаш.

Доколку се одлучиш за купување на Samsung QuickDrive™ машина за перење,
ќе имаш можност да го скратиш двојно времето на перење и двојно да го зголемиш
времето за себе! Покрај заштедата на време(и до 50%) помала е и потрошувачката на енергија(до 20%), без да да се загрози ефикасноста на перење. Истотака, QuickDrive™ машината за перење има Q-Drum™ главен барабан и позадинска плоча кои ротираат независно, благодарејќи на тоа облеката се врти многу подинамично. Резултатот е брзо, моќно, а нежно перење. Но тоа не е се! Samsung QuickDrive™ машината за перење имаат и AddWash™ врата која овозможува едноставно и брзо да ја додадеш заборавената облека по започнувањето на циклусот. АddWash™ вратите се отвараат само кога температурата во барабанот изнесува помалку од 50°C.

На промоција се и одредени Samsung правосмукалки, кои се познати по напредната
технологија, моќното вшмукување и многу лесното користење.
Samsung POWERbot правосмукалките се лесни за употреба и можеш да ги пуштиш сами да чистат додека ти ги контролираш со својот мобилен телефон.
Благодарејќи на VisionaryMapping технологијата правосмукалката сама го пресметува најефикасната патека на чистење, ги избегнува препреките, и со моќно вшмукување овозможува извонредно чистење во домот. Samsung POWERstick правосмукалките со елегантен и тенок дизајн заштедуваат простор и време. На промоција се и правосмукалките со канистер, едноставни за користење и чистење од килимот па се до тврдите подови.

За да добиеш право на 5 години гаранција, уредите мора да се регистрирани по пат на елекетронска пошта(e-mail) : ce.promo@samsung.com најкасно 60 дена од денот на купување.
На оваа адреса е неопходно да ги испратиш следните информации : Име, Презиме, Адреса, Град, поштенски број, број на телефон, име на уредот, модел, сериски број, датум и место на купување и приложена сметка (скенирана или фотографија).


Во случај да ти се потребни било какви дополнителни информации, можеш да ги добиеш преку нашиот сервис за корисници:
00389 23 207 777 , по цена на локален повик за фиксна и мобилна мрежа.

ЦЕЛОСЕН ОПИС НА УСЛОВИ

Комплетната листа на производи на промоција погледни ја тука.

Посвежо и подостапно

Хранатa e по сочна, посвежа и на дофат на рацете

Современиот дизајн и иновативната технологија, Samsung Food Showcase фрижидерот совршено одговара на потребите на модерните домаќинства. Благодарејќи на двојните врати кои ја чуваат свежината, намирниците се паметно организирани и секогаш достапни.

Samsung фрижидер

Остави и уживај

Samsung QuickDrive™ го почитува твоето време

QuickDrive™ машината за перење алишта го скратува времето на перење и до 50% и потршувачката на енергија до 20%, без да се загрози ефикасноста на перење. Q-Drum™ има главен барабан и позадинска плоча кои ротираат независно, благодарејќи на тоа и алиштата се вртат подинамично. Резултатот е брзо, моќно, но сепак нежно перење.

Samsung машини за перење

Моќни и самостојни

Темелно чистат за ние да не мораме.

Samsung Робот правосмукалките со помош на напредната технологија темелно ги одржуваат чисти подовите во твојот дом. Скенираат и детектираат многу ниски и мали препреки на широк простор. Освен тоа, осеќаат каде се наоѓаат аглите и рабовите во просторијата и ги чистат три пати со 10% повеќе моќност на вшмукување. Кога се движат по рабовите и аглите благодарејќи на четката сместена блиску до предната страна.

Samsung правосмукалки