Promocija 5 godina garancije na mašine za sušenje i pranje veša

Mnogo toga se može dogoditi za pet godina, zato vam dajemo 5 godina garancije na sve Samsung mašine za sušenje veša i kombinovane mašine za pranje i sušenje veša
Važi od 01/10/2019 do 31/12/2019 Isteklo
Promocija 5 godina garancije na mašine za sušenje i pranje veša

Mnogo toga se može dogoditi za pet godina! Dobro je znati da kupovinom Samsung mašina za sušenje veša ili kombinovanih mašina za pranje i sušenje veša, uz njih imate i pet godina bezbrižnosti. Vjerujemo u naš kvalitet i zato vam dajemo 5 godina garancije za sve modele mašina za sušenje veša i mašina za pranje i sušenje veša, kupljene u periodu od 1.10. do 31.12.2019.


Samsung mašine za sušenje veša pružaju vam niz inovacija i pametnih rješenja uz koje ćete na lakši, brži i ekonomičniji način osušiti vašu odeću. Pametan Sistem OptimalDry™ u Samsung mašinama za sušenje veša omogućava kontinuirano podešavanje vremena sušenja za najbolji rezultat, a istovremeno štiti odjeću od oštećenja. Na raspolaganju vam je i ciklus brzog sušenja 35, namijenjen za male količine odjeće koje su spremne za nošenje za svega 35 minuta! Uštedu vremena pruža vam i Smart Check sistem koji preko aplikacije na vašem pametnom telefonu automatski nadgleda eventualne greške i otkriva probleme u radu mašine, a time vas štiti od mogućih troškova za popravke.


Na promociji 5 godina garancije su i Samsung kombinovane mašine za pranje i sušenje veša, koje vam u jednom uređaju pružaju lako i brzo korišćenje obje potrebne opcije. Pored ponuđene, kupovinom ove mašine obezbjeđujete i dodatnu garanciju od 10 godina na motor sa digitalnim inverterom, koji obezbjeđuje vrhunsku energetsku efikasnost, minimalnu buku i dugotrajne performanse. Ušteđećete i vrijeme na manjim količinama veša uz program za brzo pranje kreiran da brzo i efikasno čisti odjeću sa malim nečistoćama. Na raspolaganju vam je i tehnologija Air Wash za osvježavanje i dezinfekciju odjeće, tako da uvijek miriše svježe. 


Kompletan spisak proizvoda potražite na stranici samsung5godinagarancija.me i odaberite one koji vam najviše nedostaju u vašem domu.


Kako biste ostvarili pravo na 5 godina garancije, uređaj mora biti registrovan na internet stranici samsung5godinagarancija.me najkasnije 60 dana od dana kupovine. 

 

U slučaju da su vam potrebne bilo kakve dodatne informacije, možete ih dobiti putem korisničkog servisa: 020 405888, po cijeni lokalnog poziva za fiksnu i mobilnu mrežu.