Promocija bele tehnike: 5 godina garancije na mašine za sušenje i pranje veša

Mnogo toga može da se dogodi za pet godina, zato vam dajemo 5 godina garancije na sve Samsung mašine za sušenje veša i kombinovane mašine za pranje i sušenje veša
Važi od 01/10/2019 do 31/12/2019 Isteklo
Promocija bele tehnike: 5 godina garancije na mašine za sušenje i pranje veša

Mnogo toga može da se dogodi za pet godina! Dobro je znati da kupovinom  Samsung mašina za sušenje veša ili kombinovanih mašina za pranje i sušenje veša, uz njih imate i pet godina bezbrižnosti. Verujemo u naš kvalitet i zato vam dajemo 5 godina garancije za sve modele mašina za sušenje veša i mašina za pranje i sušenje veša, kupljene u periodu od 1.10. do 31.12.2019.


Samsung mašine za sušenje veša pružaju vam niz inovacija i pametnih rešenja uz koje ćete na lakši, brži i ekonomičniji način osušiti vašu odeću. Pametan Sistem OptimalDry™ u Samsung mašinama za sušenje veša omogućava kontinuirano podešavanje vremena sušenja za najbolji rezultat, a istovremeno štiti odeću od oštećenja. Na raspolaganju vam je i ciklus brzog sušenja 35, namenjen za male količine odeće koje su spremne za nošenje za svega 35 minuta! Uštedu vremena pruža vam i Smart Check sistem koji preko aplikacije na vašem pametnom telefonu automatski nadgleda eventualne greške i otkriva probleme u radu mašine, a time vas štiti od mogućih troškova za popravke.


Na promociji 5 godina garancije su i Samsung kombinovane mašine za pranje i sušenje veša, koje vam u jednom uređaju pružaju lako i brzo korišćenje obe potrebne opcije. Pored ponuđene, kupovinom ove mašine obezbeđujete i dodatnu garanciju od 10 godina na motor sa digitalnim inverterom, koji obezbeđuje vrhunsku energetsku efikasnost, minimalnu buku i dugotrajne performanse.Uštedećete i vreme na manjim količinama veša uz program za brzo pranje kreiran da brzo i efikasno čisti odeću sa malim nečistoćama.

 

Na raspolaganju vam je i tehnologija Air Wash za osvežavanje i dezinfekciju odeće, tako da uvek miriše sveže. 


Kompletan spisak proizvoda potražite na stranici samsung5godinagarancija.rs i odaberite one koji vam najviše nedostaju u vašem domu.


Kako biste ostvarili pravo na 5 godina garancije,  uređaj mora biti registrovan na internet stranici samsung5godinagarancija.rs najkasnije 60 dana od dana kupovine. 


U slučaju da su vam potrebne bilo kakve dodatne informacije, možete ih dobiti putem korisničkog servisa: 011 321 6899, po ceni lokalnog poziva za fiksnu i mobilnu mrežu.

Brže i pametnije

Brže do suvog veša uz manje troškove

Niz inovacija i pametnih rešenja u Samsung mašinama za sušenje veša pružiće vašem domaćinstvu lakši, brži i ekonomičniji način sušenja odeće uz više slobodnog vremena.
Pametan Sistem OptimalDry™ omogućava kontinuirano podešavanje vremena sušenja za najbolji rezultat, a istovremeno štiti odeću od oštećenja.
Na raspolaganju vam je i ciklus brzog sušenja uz koji vam je odeća suva i spremna za nošenje za samo 35 minuta!

Brže do suvog veša uz manje troškove

Brže i mirisnije

Brže do čiste odeće uz više svežine

Kombinacija praktičnih rešenja i inovacija u Samsung mašinama za pranje i sušenje veša pružiće vam efikasniji i lakši put do oprane i suve odeće.
Uštedećete vaše vreme uz program za brzo pranje kreiran da za 15 minuta opere manje količine odeće. Za svež miris odeće zadužena je tehnologija Air Wash za osvežavanje i dezinfekciju.
Kupovinom ove mašine obezbeđujete i dodatnu garanciju od 10 godina na motor sa digitalnim inverterom.

Brže do čiste odeće uz više svežine