Promocija bele tehnike: 5 godina garancije na ugradne kuhinjske aparate

Mnogo toga može da se dogodi za 5 godina, zato vam dajemo 5 godina garancije na Samsung ugradne kuhinjske aparate.
Važi od 01/10/2019 do 31/12/2019 Isteklo
Samsung promocija: 5 godina garancije na ugradne kuhinjske aparate

Pet godina je dug period i mnogo toga može da se dogodi u tom vremenskom razdoblju. Da biste bili bezbrižni, pripremili smo vam promociju – 5 godina garancije na Samsung ugradne kuhinjske aparate koje kupite između 01.10. do 31.12.2019. godine. 


Ako vam tokom pripreme specijaliteta nedostaje još jedna rerna, za vas je NV75N5671RS Dual Cook Flex! Ovo je naša najfleksibilnija rerna, sa fleksibilnim vratima koja omogućavaju pripremu dva jela na dve temperature, uz mogućnost pristupa samo gornjoj polovini, a bez prekidanja pečenja u donjem delu rerne. Iskoristite potpunu fleksibilnost koja dolazi sa gornjom i donjom zonom pečenja, sa različitim temperaturama i podešavanjima vremena, ili koristite celu rernu za pripremanje veće količine hrane. 


Revolucija pranja posuđa je počela uz DW60M9550BB ugradnu sudomašinu sa WaterWall™ tehnologijom! WaterWall™ tehnologija čisti svaki sud i ugao, bez trošenja vremena ili vode na pretpranje. Revolucionarne performanse čišćenja dobijaju se stvaranjem zida vode pod visokim pritiskom koji pokriva teško dostupna mesta donjeg dela sudomašine, gde često stavljate najprljavije posuđe. Uz Zone Booster™ koji efikasno uklanja tvrdokorne ostatke hrane i Daily 55™ ciklus ekspresnog pranja i sušenja za samo 55 minuta uživaćete u više slobodnog vremena. 


Novu vrstu uživanja u kuvanju donosi indukciona ploča NZ64N9777BK sa Virtual Flame tehnologijom! Jedinstvena Virtual Flame™ tehnologija omogućava vam da uživate u intuitivnoj vizuelnoj kontroli i da jasno i bezbedno vidite intenzitet temperature na indukcionoj ploči, pokazujući bojom i osvetljenjem virtuelnog LED plamena precizan nivo toplote svake zone kuvanja. Uz Flex Zone Plus dobijate fleksibilnost da možete više jela da kuvate zajedno! Ova izuzetno široka, otvorena površina nudi mnogo veću fleksibilnost i efikasnost, a osmišljena je za istovremeno spremanje više jela. Pored toga bićete potpuno mirni uz funkciju „Bezbedno isključivanje“ koja automatski isključuje ringle ako vi to zaboravite i uz „Bravu za bezbednost dece“ gde jednim dodirom zaključavate komandni panel, onemogućavajući deci da slučajno ili namerno uključe ringle.


Uživajte u vrhunskoj udobnosti kuvanja uz NK24N9804VB Aspirator* sa automatskim uključivanjem. Aspirator se automatski uključuje čim počnete da kuvate, obezbeđujući vam prijatno i zdravo okruženje tokom kuvanja. Preko automatskog senzora optimizuje brzinu ventilacije, a nakon završetka kuvanja sistem održava vaš aspirator uključenim još 10 minuta radi uklanjanja zaostale pare. Skoro nečujan i snažan ventilacioni sistem sa kapacitetom usisa od 729 kubnih metara na sat omogućava veoma brzo i tiho uklanjanje isparenja, dima i mirisa iz kuhinje. Uz kontrolu dodirom možete brzo da prilagodite podešavanja, a njegov premijum dizajn ulepšaće vam kuhinju.

 

U Flex Plus zoni jednostavno kuvajte više jela, koristeći više posuđa. Ova izuzetno široka, otvorena površina nudi mnogo veću fleksibilnost i efikasnost, a osmišljena je za istovremeno spremanje više jela. Može  da primi veliki broj posuda i čak prepoznaje njihov broj, veličinu i oblik. Ovako, sve se kuva ravnomerno uz minimalno korišćenje energije i bez „mrtvih zona“. Ako želite, uz WiFi povezivanje možete daljinski nadzirati ploču u bilo koje vreme i bilo gde. Zagrejte ringlu, proverite temperaturu ili je isključite, jer uz WiFi povezivanje i aplikaciju ne samo da štedite dragoceno vreme, već možete da kontrolišite ringle bilo kada i bilo gde da se nalazite.

Dodatno uživanje stiže uz Auto Connectivity aspirator koji se automatski uključuje čim počnete da kuvate.                                                                                                                                                         

Kompletan spisak proizvoda potražite na stranici samsung5godinagarancija.rs i odaberite one koji nedostaju u vašem domu. Kako biste ostvarili pravo na 5 godina garancije, uređaj mora biti registrovan na internet stranici samsung5godinagarancija.rs najkasnije 60 dana od dana kupovine. 

 

* Aspirator se može povezati sa NZ64N7757GK Indukcionom pločom. Pripremajte više jela zajedno uz NZ64N7757GK Indukcionu ploču sa Flex Plus zonom i WiFi povezivanjem!

Proizvodi

Najfleksibilnija rerna

Sa fleksibilnim vratima i dve zone pečenja

Rerna sa Dual Cook Flex™ tehnologijom omogućava vam pripremu dva jela u dve zone, na dve temperature, uz mogućnost pristupa celoj rerni ili samo gornjoj polovini, a bez prekidanja pečenja u donjem delu. Sa kapacitetom od 75 litara možete pripremati više jela zajedno, ili veliko pečenje za porodično okupljanje. Uz Dual Cook Flex™ štedite i vreme i energiju (20%), jer kod pripreme obroka u gornjem delu, nema zagrevanja cele rerne.

Revolucija pranja posuđa

Revolucija počinje sa WaterWall™ tehnologijom

WaterWall™ tehnologija čisti svaki sud i ugao, bez gubljenja vremena ili vode na pretpranje. Revolucionarne performanse čišćenja, dobijaju se stvaranjem zida vode pod visokim pritiskom koji pokriva teško dostupna mesta u donjem nosaču, gde često stavljate najprljavije posuđe. Uz Zone Booster™ koji efikasno uklanja tvrdokorne ostatke hrane i Daily 55™ ciklus ekspresnog pranja i sušenja za 55 minuta uživaćete i uštedeti vreme.

Virtuelni plamen (Virtual Flame), stvarni užitak!

Uživanje u kuvanju uz intuitivnu kontrolu!

Jedinstvena Virtual Flame™ tehnologija omogućava intuitivnu vizuelnu kontrolu uz jasnu i bezbednu vidljivost intenziteta temperature na indukcionoj ploči, pokazujući bojom i osvetljenjem virtuelnog LED plamena precizan nivo toplote svake zone kuvanja.
U Flex Plus zoni kuvajte lako više jela, koristeći više posuđa. Ova široka, otvorena površina može da detektuje broj posuda, veličinu i oblik, uz minimalno korišćenje energije i bez „mrtvih zona“.

Vrhunska udobnost kuvanja

Bez mirisa iz kuhinje!

Aspirator se automatski uključuje čim počnete da kuvate, obezbeđujući vam prijatno i zdravo okruženje. Preko automatskog senzora optimizuje brzinu ventilacije, a nakon završetka kuvanja sistem održava vaš aspirator još 10 minuta uključenim. Skoro nečujan i snažan ventilacioni sistem sa kapacitetom usisa od 729 kubnih metara na sat omogućava veoma brzo i tiho uklanjanje isparenja, dima i mirisa iz kuhinje. Premijum dizajn ulepšaće vam kuhinju.

* Aspirator se može povezati sa NZ64N7757GK Indukcionom pločom

* Aspirator se može povezati sa NZ64N7757GK Indukcionom pločom

Kompletno uživanje

Kuvanje u Flex zoni i uz WiFi povezivanje

Pripremajte više jela zajedno uz NZ64N7757GK Indukcionu ploču sa Flex Plus zonom!
Flex Plus zona je izuzetno široka, otvorena površina koja je osmišljena za istovremeno spremanje više jela u više posuda. Može da primi veliki broj posuda i čak prepoznaje njihov broj, veličinu i oblik.
Ako želite, uz WiFi povezivanje možete daljinski da zagrejete ploču, proverite temperaturu ili je isključite, bilo kada i bilo gde da se nalazite.