Promocija televizora: Dobre stvari uvijek idu u paru

Uz našu novu QLED seriju televizora dolaze sjajni pokloni! Kupovinom QLED 8K dobijate Q90 soundbar zvučnik na poklon! Kupovinom Q80 ili Q90 dobijate Galaxy Tab A 10.5 na poklon! Kupovinom Q60 ili Q70 dobijate Galaxy Watch Active sat na poklon!

*Važi do isteka zaliha
Važi od 01/10/2019 do 17/11/2019 Isteklo
Promocija televizora: Dobre stvari uvijek idu u paru

Iskoristite specijalnu akciju koja traje od 1. oktobra do 17. novembra: 


Kupovinom QLED 8K televizora na poklon dobijate Q90 Soundbar. Sa ovim dodatkom uživajte u gledanju omiljenog sadržaja uz panoramski zvuk. Soundbar zvučnik ispunjava svaki ugao prostorije bogatim i dinamičnim zvukom.


Kupovinom jednog televizora iz serije QLED Q80 ili Q90 na poklon dobijate Galaxy Tab A 10.5. Upoznajte se sa novim optimizovanim kućnim uređajem. Tablet sa 10,5-inčnim ekranom, 3D surround Quad zvučnicima, visokim performansama i dugim trajanjem baterije, napravljen je da cijela porodica uživa u njemu.


Kupovinom jednog televizora iz serije QLED Q60 ili Q70 na poklon dobijate Galaxy Watch Active. Uz nov televizor istražite i novu generaciju uređaja Galaxy Watch Active. Svi fitnes satovi imaju pametne funkcije za praćenje podataka, ali Watch Active se izdvaja. Ovo je fitnes sat koji aktivno pruža savjete tako da ste uvijek za korak ispred drugih.


Samsung QLED televizori zasnivaju se na Quantum dot tehnologiji koja je jedinstvena na tržištu i pruža najbolje iskustvo gledanja sadržaja na velikom ekranu!


Zaplovimo u novu eru inovacija zajedno sa jedinstvenim proizvodima koji pomjeraju granice i uljepšavaju vam svaki dan. Uz moćnu i pametnu QLED tehnologiju ovaj televizor vam pruža izvanredan kvalitet slike i savršenu funkcionalnost. QLED televizori pomjeraju granice u prikazivanju vašeg omiljenog sadržaja, a s druge strane ispunjavaju vaš dnevni boravak dekorativnim sadržajem. Čak i kada je isključen, novi QLED televizor ispunjava vaš dom zanimljivim slikama koje se smjenjuju dok je televizor isključen. 


Zato nabavite svoj televizor i započnite novu eru inovacija sa nama!


Kako biste ostvarili pravo na poklone, potrebno je da registrujete svoju kupovinu slanjem sljedećih podataka na e-adresu ce.promotion@samsung.com i to u roku od 30 dana od datuma izdavanja računa: ime, prezime, e-adresa, kućna adresa (zbog dostave poklona), prikaz (sken) fiskalnog računa sa prodajnog mjesta, model i serijski broj uređaja. Promocija traje od 01.10. do 17.11.2019. ili do isteka zaliha.


Uslove promocije i više informacija možete pronaći ovdje.

Dobre stvari uvijek idu u paru

Savršena realnost

QLED 8K televizor za savršen dan

Ako ste dugo tražili savršenstvo, sa ovim proizvodom ono je ispred vas!
QLED 8K pruža veličanstvenu rezoluciju od 33 miliona piksela.
Visoka rezolucija pruža 4 puta bolji doživljaj od rezolucije 4K UHD i 16 puta bolji doživljaj od rezolucije FHD.

Uživajte u jasnoj i preciznoj slici u kvalitetu rezolucije 8K!

QLED 8K televizor za savršen dan

Moćniji bas

QLED 90 soundbar za bežično povezivanje

Savršen zvučnik koji se uklapa uz QLED 8K, pogotovo jer ga dobijate na poklon! Ako ste ljubitelj muzičkog performansa u kući ovo je uređaj bez kojeg nećete moći. Uz WiFi i Bluetooth vezu lako povežite zvučnik sa mobilnim uređajem i uživajte u omiljenoj muzici bez dodatnih žica za povezivanje.

QLED 90 soundbar za bežično povezivanje

Oživljava i tamne i svijetle scene

QLED Q70 realnost ispred vas

Realnost slike ispred vas! Uz pomoć inovativne Quantum Dot tehnologije vidljivost realnih boja dostiže maksimum. Ne dozvolite da vam detalji promaknu. Iskustvo gledanja postaje živopisnije sa proširenom HDR tehnologijom.

QLED Q70 realnost ispred vas

Otkrijte ljepotu

QLED Q80 ljepota je u detaljima

Gledajte u sliku, a ne u televizor!
Samsung QLED televizor je nagrađen od strane TIME časopisa kao
najbolja inovacija 2018 - TV čiji se dizajn stapa sa zidom. Doživite savršeno iskustvo dok gledate u njega bez obzira da li je uključen ili isključen. Fina kontrola pozadinskog osvjetljenja stvara savršen i besprijekoran užitak.

QLED Q80 ljepota je u detaljima

Čisto savršenstvo slike

QLED Q90 preciznost i detalji

Preciznost dovodi do savršenstva! Dobrodošli u novu klasu preciznosti. Uz ovaj televizor osjetićete pojačanu dubinu, glatki prijelaz između scena i prirodnu boju slike kao da ste na snimanju.

Na većem ekranu sve postaje gotovo stvarno. Doživjećete svaki cilj, osjetićete svaku eksploziju i biti dio svake akcije!
Nikada niste bili bliži sadržaju koji gledate.

QLED Q90 preciznost i detalji

Novi svijet boja

QLED Q60 sa milijardu boja

Iskoračite u novi svijet QLED boja. Sa "Quantum Dot" tehnologijom doživjećete jedinstveno iskustvo gledanja pune rezolucije blistavog raspona od preko milijardu boja, a svaka je nadograđena na nevjerovatnu jasnoću zahvaljujući inteligentnom 4K procesoru.

Automatsko prilagođavanje i inteligentni režim rada prilagođavaju osvjetljenje i zvuk slike tako da odgovaraju uslovima svakog enterijera.

QLED Q60 sa milijardu boja

Dodirnite multimediju

Galaxy Tab A 10.5

Isključite i ponesite Galaxy Tab A 10.5 sa sobom. Njegova baterija od 7300 mAh pruža do 15 sati reprodukcije video zapisa sa jednim punjenjem, a funkcija brzog punjenja omogućava potpuno punjenje za 3 i po sata, tako da ga možete koristiti duže, a čekati manje.

Sa višekorisničkim režimom svaki član porodice dobija sopstveni nalog. Napravite zasebne naloge za do osam dodatnih korisnika, koji posle mogu mijenjati i memorisati podješavanja po svojoj želji.

Galaxy Tab A 10.5

Za bezbjednu kontrolu

Galaxy Watch Active - budi ono što jesi

Svako ima svoj način da ostane aktivan. Uz Galaxy Watch Active bezbjedno kontrolišite nivo stresa. Galaxy Watch Active ima ugrađeni monitor za praćenje pulsa koji vas odmah upozorava ako dođe do ubrzanog ili nepravilnog rada srca. Takođe, detektuje nivo stresa, pa možete kontrolisanim disanjem da povratite dah. Provjerite razliku u stresu prije i poslije kontrolisanog disanja.

Galaxy Watch Active - budi ono što jesi