Promocija televizora: Dobre stvari uvek idu u paru

Uz našu novu QLED seriju televizora dolaze sjajni pokloni! Kupovinom QLED 8K dobijaš Q90 soundbar zvučnik na poklon! Kupovinom Q80 ili Q90 dobijaš Galaxy Tab A 10.5 na poklon! Kupovinom Q60 ili Q70 dobijaš Galaxy Watch Active sat na poklon!

*Važi do isteka zaliha
Važi od 01/10/2019 do 31/10/2019 Isteklo
Promocija televizora: Dobre stvari uvek idu u paru

Iskoristi specijalnu akciju koja traje od 01. do 31. oktobra: 

 

Kupovinom QLED 8K televizora dobijaš na poklon Q90 Soundbar. Sa ovim dodatkom uživaj u gledanju omiljenog sadržaja uz panoramski zvuk. Soundbar zvučnik ispunjava svaki ugao prostorije bogatim i dinamičnim zvukom.

 

Kupovinom televizora iz serije QLED Q80 ili Q90 na poklon dobijaš Galaxy Tab A 10.5. Upoznaj se sa novim optimizovanim kućnim uređajem. Tablet sa 10,5-inčnim ekranom, 3D surround Quad zvučnicima, visokim performansama i dugim trajanjem baterije, napravljen je da cela porodica uživa u njemu.

 

Kupovinom televizora iz serije QLED Q60 ili Q70 na poklon dobijaš Galaxy Watch Active. Uz nov televizor istraži i novu generaciju uređaja Galaxy Watch Active. Svi fitnes satovi imaju pametne funkcije za praćenje podataka, ali Watch Active se izdvaja. Ovo je fitnes sat koji aktivno pruža savete tako da si uvek za korak ispred drugih.

 

Samsung QLED televizori zasnivaju se na Quantum dot tehnologiji koja je jedinstvena na tržištu i pruža najbolje iskustvo gledanja sadržaja na velikom ekranu!

 

Zaplovimo u novu eru inovacija zajedno sa jedinstvenim proizvodima koji pomeraju granice i ulepšavaju ti svaki dan. Uz moćnu i pametnu QLED tehnologiju ovaj televizor ti pruža izvanredan kvalitet slike i savršenu funkcionalnost. QLED televizori pomeraju granice u prikazivanju tvog omiljenog sadržaja, a sa druge strane ispunjavaju tvoj dnevni boravak dekorativnim sadržajem. Čak i kada je isključen, novi QLED televizor ispunjava tvoj dom zanimljivim slikama koje se smenjuju dok je televizor isključen. 

 

Zato nabavi svoj televizor i započni novu eru inovacija sa nama!

 

Kako bi ostvario pravo na poklone, potrebno je da registruješ svoju kupovinu slanjem sledećih podataka na e-adresu ce.promotion@samsung.com i to u roku od 30 dana od datuma izdavanja računa: ime, prezime, e-adresa, kućna adresa (zbog dostave poklona), prikaz (sken) fiskalnog računa sa prodajnog mesta, model i serijski broj uređaja. Promocija traje od 01.10. do 31.10.2019. ili do isteka zaliha.

 

Uslove promocije i više informacija možete pronaći na linku: uslovi promotivne akcije, a politiku zaštite podataka možete pronaći ovde: politika zaštite podataka

Dobre stvari uvek idu u paru

Savršena realnost

QLED 8K televizor za savršen dan

Ako ste dugo tražili savršenstvo, sa ovim proizvodom ono je ispred vas!
QLED 8K pruža veličanstvenu rezoluciju od 33 miliona piksela.
Visoka rezolucija pruža 4 puta bolji doživljaj od rezolucije 4K UHD i 16 puta bolji doživljaj od rezolucije FHD.

Uživaj u jasnoj i preciznoj slici u kvalitetu rezolucije 8K!

QLED 8K televizor za savršen dan

Moćniji bas

QLED 90 soundbar za bežično povezivanje

Savršen zvučnik koji se uklapa uz QLED 8K, pogotovo jer ga dobijaš na poklon! Ako si ljubitelj muzičkog performansa u kući ovo je uređaj bez koga nećeš moći. Uz WiFi i Bluetooth vezu lako poveži zvučnik sa mobilnim uređajem i uživaj u omiljenoj muzici bez dodatnih žica za povezivanje.

QLED 90 soundbar za bežično povezivanje

Oživljava i tamne i svetle scene

QLED Q70 realnost ispred tebe

Realnost slike ispred tebe! Uz pomoć inovativne Quantum Dot tehnologije vidljivost realnih boja dostiže maksimum. Ne dozvoli da ti detalji promaknu. Iskustvo gledanja postaje živopisnije sa proširenom HDR tehnologijom.

QLED Q70 realnost ispred tebe

Otkrij lepotu

QLED Q80 lepota je u detaljima

Gledaj u sliku, a ne u televizor!
Samsung QLED televizor je nagrađen od strane TIME magazina kao
najbolja inovacija 2018 - TV čiji se dizajn stapa sa zidom. Doživi savršeno iskustvo dok gledaš u njega bez obzira da li je uključen ili isključen. Fina kontrola pozadinskog osvetljenja stvara savršen i besprekoran užitak.

QLED Q80 lepota je u detaljima

Čisto savršenstvo slike

QLED Q90 preciznost i detalji

Preciznost dovodi do savršenstva! Dobrodošao u novu klasu preciznosti. Uz ovaj televizor osetićeš pojačanu dubinu, gladak prelaz između scena i prirodnu boju slike kao da si na snimanju.

Na većem ekranu sve postaje stvarno. Doživećeš svaki cilj, osetićeš svaku eksploziju i bićeš deo svake akcije!
Nikada nisi bio bliži sadržaju koji gledaš

QLED Q90 preciznost i detalji

Novi svet boja

QLED Q60 sa milijardu boja

Iskorači u novi svet QLED boja. Sa "Quantum Dot" tehnologijom doživećeš jedinstveno iskustvo gledanja pune rezolucije blistavog raspona od preko milijardu boja, a svaka je nadograđena na neverovatnu jasnoću zahvaljujući inteligentnom 4K procesoru.

Automatsko prilagođavanje i inteligentni režim rada prilagođavaju osvetljenje i zvuk slike tako da odgovaraju uslovima svakog enterijera.

QLED Q60 sa milijardu boja

Dodirni multimediju

Galaxy Tab A 10.5

Isključi i ponesi Galaxy Tab A 10.5 sa sobom. Njegova baterija od 7300 mAh pruža do 15 sati reprodukcije video zapisa sa jednim punjenjem, a funkcija brzog punjenja omogućava potpuno punjenje za 3 i po sata, tako da možeš da ga koristiš duže, a da čekaš manje.

Sa višekorisničkim režimom svaki član porodice dobija sopstveni nalog. Napravi zasebne naloge za do osam dodatnih korisnika, koji posle mogu da menjaju i memorišu podešavanja po svojoj želji.

Galaxy Tab A 10.5

Za bezbednu kontrolu

Galaxy Watch Active - budi ono što jesi

Svako ima svoj način da ostane aktivan. Uz Galaxy Watch Active bezbedno kontroliši nivo stresa. Galaxy Watch Active ima ugrađeni monitor za praćenje pulsa koji te odmah upozorava ako dođe do ubrzanog ili nepravilnog rada srca. Takođe, detektuje nivo stresa, pa možeš kontrolisanim disanjem da povratiš dah. Proveri razliku u stresu pre i posle kontrolisanog disanja.

Galaxy Watch Active - budi ono što jesi