Promocija televizora: Posebna ponuda 20% popusta!

Samsung ti daje 20% popusta na kupovinu UHD modela televizora iz serije RU8002 i RU74xx.
Važi od 01/10/2019 do 31/10/2019 Isteklo
Promocija televizora: 50 godina inovacija. Za poseban povod imamo posebnu ponudu!

Televizor je neizostavni deo doma, zato želimo ulepšati svaki trenutak koji provodiš dok gledaš svoje omiljene sadržaje. Samsung UHD televizori omogućavaju bolji kvalitet slike koja će te oduševiti. Sa lakoćom ćeš primetiti svaki detalj i u najtamnijim ili najsvetlijim kadrovima. Poseban čip omogućava prikazivanje prirodnih boja zbog čega ćeš imati utisak da sadržaj gledaš uživo. Uživaj u jasnim i oštrim slikama uz 4K rezoluciju, jer Samsung UHD imaju 4 puta više piksela od (običnih) FHD televizora.


Savremen i uglađen dizajn UHD televizora svojom prefinjenošću prirodno se uklapa u linije svakog prostora. Zato ulepšaj svoj enterijer i osiguraj sebi još bolji doživljaj gledanja omiljenih sadržaja. Tanak, moderan i jednostavan! 


Funkcija zatamnjivanja deli i obrađuje ekran u male blokove, tako da možeš da vidiš više preciznih detalja. 


Uz HDR tehnologiju gledaj svaki sadržaj sa više detalja i uz bolju izražajnost boja. Sa funkcijom automatskog pojačavanja raspona svetlosti televizora, kontrast se prilagođava i pruža ti realističnije slike.


Iskoristi specijalnu ponudu koja traje samo od 01.10.2019. do 31.10.2019. Ostvari pravo od 20% popusta prilikom kupovine Samsung UHD modela iz serije RU8000 i RU74xx.

 

Popis modela uključenih u promociju možeš pronaći ovde.

Savršen TV za više detalja i jasniju sliku

Slika u prirodnoj boji

Samsung UHD RU8002

Samsung RU8000 je 4K televizor sa savršenim kvalitetom slike. U mračnoj sobi prikazuje duboke crne nijanse.

Poseduje prefinjenu SDR svetlost i dobro rukovanje refleksijom. Takođe, ima široku paletu prirodnih boja koja omogućava savršenu sliku. Daljinsko rukovanje je izvrsno sa brzom vremenskom reakcijom pa se ne može primetiti kašnjenje prilikom korišćenja.

Samsung UHD RU8002

Kristalno jasne boje

Samsung UHD RU74XX

Jedinstven televizor koji pruža sliku u kristalno jasnim bojama. "Dynamic Crystal Color" funkcija omogućava da sve vidiš kao u stvarnom životu.

HDR tehnologija je zadužena za skrivene detalje! Omogućava verniji prikaz širokog opsega osvetljenja i pruža ti čist užitak čak i u najtamnijim scenama.

Samsung UHD RU74XX