Promocija bijele tehnike: 5 godina garancije za vašu bezbrižnost

Dobro je znati da vas kupovinom Samsung bijele tehnike očekuje i pet godina bezbrižnosti. Vjerujemo u naš kvalitet i zato vam dajemo 5 godina garancije na određene modele Samsung frižidera, veš mašina, ugradnih kuhinjskih uređaja i usisivača kupljenih u periodu od 1.9. do 31.12.2020, kao i mašina za sušenje veša i kombinovanih mašina za pranje i sušenje veša kupljenih u periodu od 1.10. do 31.12.2020.

Samsung frižidere odlikuje mnoštvo inovacija, koje su stvorene kako bi vam olakšale život. Uz revolucionarni Triple Cooling sistem hlađenja i nezavisnu kontrolu temperature neće doći do miješanja mirisa različite hrane u frižideru. Takođe, uz No Frost tehnologiju koja omogućava višestruki protok vazduha i istovremeno hlađenje svakog odjeljka u svakoj pregradi, vaše namirnice će duže zadržavati svježinu, bez gomilanja leda. Uz sve to, Samsung frižideri odišu jednostavnošću i elegancijom, čineći vašu kuhinju mjestom u kome ćete rado provoditi vrijeme i potpuno uživati.

Prilikom kuvanja čeka vas nova vrsta uživanja uz indukcione ploče sa Virtual Flame tehnologijom!
Jedinstvena Virtual Flame tehnologija omogućava vam intuitivnu vizuelnu kontrolu, pokazujući bojom i osvjetljenjem virtuelnog LED plamena precizan nivo toplote svake zone kuvanja. Uz Flex Zone Plus dobijate fleksibilnost da možete više jela da kuvate zajedno! A, ako vam tokom pripreme specijaliteta nedostaje još jedna rerna, bez brige, tu je Dual Cook Flex tehnologija! Rerna sa fleksibilnim vratima omogućava vam pripremu dva jela na dvije temperature, uz mogućnost pristupa samo gornjoj polovini, a bez prekidanja pečenja u donjem dijelu rerne.

Kupovinom Samsung QuickDrive veš mašine, bićete u prilici da prepolovite vrijeme pranja i udvostručite vrijeme za sebe! Pored uštede vremena (i do 50%) manja je i potrošnja energije (do 20%), bez ugrožavanja efikasnosti pranja*. Takođe, QuickDrive veš mašina ima Q-Drum glavni bubanj i pozadinsku ploču koji se okreću nezavisno, zahvaljujući čemu se odjeća dinamičnije okreće. Rezultat je brzo, moćno, a nježno pranje.

Na promociji su i određeni Samsung usisivači, poznati po naprednoj tehnologiji, snažnom usisavanju i veoma lakom korišćenju. Preporučujemo vam najmodernije Samsung Jet usisivače sa elegantnim, tankim dizajnom, koji štede prostor i vrijeme.

Kompletan spisak proizvoda potražite na stranici samsung5godinagarancija.me i odaberite one koji nedostaju u vašem domu.

Da biste ostvarili pravo na 5 godina garancije, uređaj mora da bude registrovan na internet stranici
samsung5godinagarancija.me najkasnije 30 dana od datuma kupovine.

Promocija 5 godina garancije važi za određene frižidere, veš mašine, ugradne kuhinjske uređaje i usisivače kupljene od 1.9. do 31.12.2020, kao i za mašine za sušenje veša i kombinovane mašine za pranje i sušenje veša kupljene u periodu od 1.10. do 31.12.2020.

Promocija 5 godina garancije važi od 1.9. do 31.12.2020, a uslove promocije možete pronaći ovdje .

*Testirano na modelu WW8800M u poređenju sa modelom WW8500K. Štedi i do 50% vremena u ciklusu za pranje pamuka na 40°C sa pola punjenja, sa učinkom pranja unutar ±2%, na osnovu podataka kompanije Intertek.

*Trajanje ciklusa može da varira zavisno od snabdijevanja vodom i težine/vrste veša.

5 godina garancije za vašu bezbrižnost

Svježije i ukusnije

RS8000 SBS frižider sa Twin Cooling Plus tehnologijom

Twin Cooling Plus tehnologija optimizuje temperaturu i vlažnost u frižideru i zamrzivaču uz pomoć nezavisnog hlađenja. Bolje čuva hranu i štiti njen ukus sprječavajući miješanje mirisa i pri tom osigurava da hrana ostane sočnija i svježija dvostruko duže. Takođe, Samsung RS8000 frižider nudi više prostora za skladištenje bez povećanja spoljašnjih dimenzija (100 l više od konvencionalnih modela) zahvaljujući SpaceMax Technology.

RS8000 SBS frižider sa Twin Cooling Plus™ tehnologijom

Prepolovite vrijeme pranja

WW7800M Veš mašina sa QuickDrive tehnologijom, 9kg

QuickDrive veš mašina skraćuje vrijeme pranja i do 50% i potrošnju energije do 20%, bez ugrožavanja efikasnosti pranja. Q-Drum ima glavni bubanj i pozadinsku ploču koji se okreću nezavisno, zahvaljujući čemu se odjeća dinamičnije okreće. Rezultat je brzo, moćno, a ipak nježno pranje. Tu su i Add Wash vrata da lako i brzo dodate zaboravljenu odjeću nakon pokretanja ciklusa, kao i Eco Bubble za moćno čišćenje, čak i pri niskim temperaturama.

WW7800M Veš mašina sa QuickDrive tehnologijom, 9kg

Uštedite i brže osušite

DV8800N Mašina za sušenje veša sa OptimalDry sistemom, 9 kg

Uštedite novac uz manju potrošnju električne energije, sa tehnologijom toplotne pumpe koja nudi energetski efikasniji, ekonomičniji i nježniji način sušenja odjeće i obezbjeđuje mašini oznaku vrhunske energetske klase A+++. Zahvaljujući OptimalDry sistemu koji koristi 3 senzora radi postizanja najboljih rezultata, odjeća se brzo suši uz minimalnu potrošnju električne energije.

DV8800N Mašina za sušenje veša sa OptimalDry sistemom, 9 kg

Lakše uz veliki ekran

DW5500MM Sudo mašina sa LED displejom

Pranje sudova je jednostavnije uz intuitivno praćenje, lako očitavanje i podešavanje statusa, koje vam omogućava veliki i široki LED ekran, vidljiv i iz daljine. Fleksibilna unutrašnjost je podesiva po visini tako da gornja rešetka može brzo da se podigne ili spusti za 5cm. Stvaranjem dodatnog prostora u donjoj rešetki mogu da se postave i veći sudovi. Tu je i fleksibilna treća rešetka na vrhu, za male i lagane predmete, kao što je escajg.

DW5500MM Sudo mašina sa LED displejom

Jedna vrata, dvije zone

NV7000N Ugradna rerna sa fleksibilnim vratima

Uživajte u pripremi različitih jela koristeći fleksibilna vrata sa gornjom i donjom zonom pečenja i otvaranja. Dual Cook Flex tehnologija omogućava vam pripremu dva jela u dvije zone, na dvije temperature, uz mogućnost pristupa cijeloj rerni ili samo gornjoj polovini, a bez prekidanja pečenja u donjem dijelu. Uz Dual Cook Flex štedite i vrijeme i energiju (20%), jer nema zagrijavanja cijele rerne.

NV7000N Ugradna rerna sa fleksibilnim vratima

Više jela odjednom!

NZ6000K SMART Ugradna ploča sa Virtual Flame tehnologijom

Uživajte u kuvanju uz intuitivnu i jasnu kontrolu temperature. Jedinstvena Virtual Flame tehnologija omogućava vam intuitivnu vizuelnu kontrolu uz jasnu i bezbjednu vidljivost intenziteta temperature na indukcionoj ploči. U Flex Plus zoni kuvajte lako više jela, koristeći više posuđa. Ova široka, otvorena površina može da detektuje broj posuda, veličinu i oblik, uz minimalno korišćenje energije i bez „mrtvih zona“.

NZ6000K SMART Ugradna ploča sa Virtual Flame tehnologijom

Lako do čistoće

Jet 90E Usisivač sa Jet Cyclone tehnologijom, Turbo četkom i Z-stanicom

Sada možete lako i jednostavno da očistite podove moćnim a laganim bežičnim štapnim usisivačem, koji ima digitalni inverter motor sa usisnom snagom do 150 W. Istovremeno ćete imati priliku da udišete i čistiji vazduh zahvaljujući petoslojnom HEPA filtrirajućem sistemu, čiji glavni ciklon hvata velike čestice, mlazni ciklon sitne čestice, a ultrafini filter prašine na kraju sakupi 99,999% najsitnije prašine i alergena.

Jet 90E Usisivač sa Jet Cyclone tehnologijom, Turbo četkom i Z-stanicom