Promocija televizora: Produžen osećaj bezbrižnosti. Zagarantovano!

Samsung ti nudi 5 godina garancije i
bezbrižnosti na kupovinu bilo kojeg QLED televizora iz 2019. godine.
Važi od 22/11/2019 do 15/01/2020
Promocija televizora: Samsung ti nudi 5 godina garancije i bezbrižnosti na kupovinu bilo kojeg QLED televizora iz 2019. godine.

Za najlepše uživanje važni su kvalitet i bezbrižnost.

 

QLED televizori su pokazali kvalitet i pružili novi doživljaj koji te izmešta u realnost. Sa njima imaš mogućnost da uroniš u svaku scenu još dublje i realnije.

 

Uz ambijentalni način rada tvoj televizor sada postaje mnogo više od tradicionalnog kućnog uređaja. Ispuniće tvoj dom vrhunskim dekorativnim sadržajima koje možeš sam da odabereš. 

 

Sa QLED televizorom počinješ da stvaraš svoj pametni dom.QLED serija iz 2019. godine je kompatibilna sa još više uređaja, što znači da ih možeš povezati i prepustiti se uživanju.

 

Sve ove karakteristike su korisne za savremeni način života, ali pored njih je važno imati i sigurnost koja će vam obezbediti duže zadovoljstvo. Zato iskoristi priliku da dobiješ petogodišnju garanciju na kupljen televizor iz QLED serije.

 

Promocija traje od 22.11.2019. do 15.01.2020. i odnosi se na kupovinu QLED modela iz 2019. godine, a ostvaruje se slanjem sledećih podataka na e-mail adresu ce.promo@samsung.com i to u roku od 30 dana od datuma izdavanja računa: ime, prezime, e-mail adresa, poštanska adresa (zbog dostave garancije), prikaz (sken) fiskalnog računa s prodajnog mesta, model i serijski broj uređaja.

 

Akcija važi od 22.11.2019. do 15.01.2020.

 

Uslove promocije pronađi ovde.

 

Listu modela uključenih u promociju možeš pronaći ovde.

 

Obaveštenje o prikupljanju i korišćenju ličnih podataka

 

Politika zaštite podataka

Uživaj u sigurnosti

5 godina garancije

QLED serija je promenila doživljaj svakodnevnog doma. Vrhunski dizajn i najbolja tehnologija su idealna kombinacija za savršeno iskustvo, a kad se pridoda i 5 godina sigurnosti ono postaje nezaboravno!

Uživaj u QLED televizoru i jedinstvenoj 4K i 8K rezoluciji koja donosi autentično iskustvo!

Sa 5 godina garancije osećaćeš se komforno, srećno i relaksirano.

5 godina garancije