Ovog vikenda, crno se piše cenama!

Iskoristite posebnu ponudu od 24. do 27.11.2017.

Samsung BlackWeekend


Iskoristite BlackWeekend ponudu, obezbedite Samsung televizor koji se ogleda u savršenstvu boja, vrhunskoj slici i neprikosnovenom dizajnu.

Inspirisani potrošačima i njihovim pravom na vrhunsku tehnologiju, kreirali smo posebnu ponudu vezanu za UHD TV velike dijagonale od 75”. Samsung televizori donose inovaciju slike i pružaju mogućnost da u okviru svog doma imate utisak bioskopske projekcije. Dijagonala od 75“ donosi neverovatan spektar boja kao i preciznost detalja zbog svoje 4K rezolucije koja pruža 4x jasniju sliku nego u Full HD opciji. Elegantna pozadina televizora čini da on izgleda sofisticirano sa svih strana, bilo da stoji na stalku ili je zakačen za zid. Funkcija automatskog naglašavanja dubine detektuje različite nivoe slike i u zavisnosti od njih podešava različite kontraste tako da slika na televizoru dobija prirodnu dubinu.

Pored toga, Samsung televizori su pametniji nego ikad! Pristupite svojim omiljenim aplikacijama, sportskim i drugim sadržajima uz Samsung Smart Hub®. Posebnu pogodnost pruža i opcija OneRemote, pomoću koje ste u mogućnosti da jednim daljinskim upravljačem automatski detektujete i kontrolišete sve povezane uređaje (satelit, kabl, Blu-ray, soundbar), dok sadržaj ne zahteva manuelno podešavanje.

Iskoristite Black Weekend i omogućite sebi vrhunski ultra HD kvalitet po neverovatnoj ceni.

I to nije sve, svi znamo da mnogo toga može da se desi za 5 godina. Za to vreme vaš Samsung televizor je zaštićen. Samsung sada daje i 5 godina garancije na UHD televizore.

Iskoristi priliku!

75" 4K UHD Smart TV Serija 6

UE75MU6122KXXH

Pravi 4K UHD TV.
Iskusite živopisne detalje u 4X rezoluciji UHD televizora.
Doživite prirodne boje sa Purcolour.

UE75MU6122KXXH


Pogledaj ponudu u „Tehnomaniji“ zvanični Samsung partner u Srbiji.