Galaxy S7 ti poklanja popust od 20.000 RSD za letovanje!

Samsung letovanje
Važi od 22/05/2017 do 30/06/2017 Isteklo
Svaki Samsung Galaxy S7 edge i S7 ti poklanja popust od 20.000 RSD za letovanje!

Svaki novi Galaxy S7 edge I S7 Vam poklanja 20.000 RSD za letovanje!

U susret letu, za sve naše korisnike pokrenuli smo novu promociju i to za uređaje Galaxy S7 edge i S7 kupljene od 22. maja do 30. juna 2017. godine. Sa željom da provedete godišnji odmor iz snova, osmislili smo akciju koja će vam omogućiti da sa prijateljima podelite najlepše trenutke sa mora koristeći sve pogodnosti vrhunskih kamera naših „sedmica“.

Naime, kupovinom Samsung Galaxy S7 edge ili S7 uređaja ostvarujete pravo na vaučer od 20.000 dinara za turistički aranžman u Big Blue agenciji.

Sačuvajte dokaz o kupovini svog novog Galaxy S7 edge ili S7 uređaja i zatim posetite naš sajt www.samsungletovanje.rs. Ono što je dalje neophodno da uradite je da se registrujete, upišite potrebne podatke, kao i IMEI broj uređaja. Nakon ove uspešno izvršene registracije, na e-mail će vam stići obaveštenje o potvrdi validnosti vašeg IMEI broja i vaučer za Big Blue Group turističke aranžmane.

Kada ste dobili vaučer sa jedinstvenim kodom, potrebno je da posetite jednu od poslovnica Big Blue Group turističke agencije i izaberete putovanje po vašem izboru u periodu od 22. maja do 30. septembra 2017. godine. Cena vašeg aranžmana biće umanjena za iznos vaučera u visini od 20.000 dinara, dok minimalna vrednost putovanja mora biti 40.000 dinara.

Promocija je idealna za sve ljubitelje dobre kamere i dobrog letnjeg provoda, jer kamera Galaxy S7 edge i S7 pravi oštre, jasne i kvalitetne fotografije u svim uslovima snimanja. Bilo da uživate na moru, uz sunce i talase, osvajate planinske vrhove ili uživate negde u nepreglednim ravnicama, kvalitet fotografija i video zapisa kod S7 edge i S7 telefona je na izuzetno visokom nivou.

Iskoristite zato ovu akciju i odličan popust za letovanje i prenesite verno svojim prijateljima doživljaje sa mora zabeleženih kamerom vašeg novog Galaxy S7 edge ili S7 uređaja. Zahvaljujući brojnim unapređenim funkcijama na kameri ovih telefona, sa letovanja ćete imati fotografije sa boljim kontrastom, jačim bojama i mnogo više detalja.