Promocija Galaxy S8 i Note8

Samsung poklanja: kupite Galaxy S8 | S8+ ili Note8 i dobijate Dexy Co Kids vaučer
Važi od 16/11/2017 do 20/12/2017 Isteklo
Promocija Galaxy S8 i Note8 : Samsung poklanja

Kako se približava kraj godine polako sve počinje da hvata čuvena „praznična groznica“. Tada, kod dece, počinje da se javlja jaka radoznalost i ponekad nestrpljivost. Oni prosto ne mogu da dočekaju poklone koji im sleduju zato što su bili dobri tokom cele godine. Kod odraslih je drugi problem. Oni tada najmanje misle na sebe i svoje potrebe. Deca su u prvom planu. Ali tako i treba da bude. Zar ne?

Šta bi pomislili kada bi vam rekli da smo našli rešenje problema koje će obradovati i male i velike?

Ove godine, mi „prazničnu groznicu“ lečimo poklonima!

Samsung je spremio iznenađenje za vas i vaše klince!

Kupite Samsung Galaxy S8 | S8+ ili Note8 i dobijate Dexy Co vaučer.

Samsung poklanja!

Ukoliko u periodu od 16.11. do 20.12.2017. kupite Galaxy S8, S8+ ili Note8, Samsung vam poklanja vaučer od 12.000 dinara za kupovinu u Dexy Co Kids prodavnicama.

Samo se registrujte do 27.12.2017. na http://www.samsungpoklanja.rs  i Dexy Co Kids poklon vaučer vam stiže na kućnu adresu.

Samsung Galaxy S8, S8+ i Note8 će vam otvoriti nove dimenzije korišćenja smartfona i odvesti vas u novi svet bez ograničenja. Kao što će vama vaš novi telefon promeniti život, uvereni smo da će vaši klinci i klinceze pronaći svoju, novu omiljenu igračku u bogatom asortimanu koji nudi Dexy Co Kids.

I to nije sve.

Ukoliko ste se odlučili za Galaxy S8 ili S8+, dobijate mogućnost da se prijavite za prvu pomoć u slučaju oštećenja ekrana. Ako kupite novi Galaxy Galaxy S8 ili S8+ kod ovlašćenih prodavaca, dobijate mogućnost da u prvih 12 meseci jednom popravite slučajno oštećeni ekran uz fiksnu nadoknadu od 99 eura.

Nagradite sebe za uspešan kraj godine novim Samsung telefonom, a vaše najmlađe obradujte Dexy Co Kids poklonom.

Pre registracije obavezno se upoznajte sa listom ovlašćenih Samsung prodavaca. Promocija „Samsung poklanja“ važi za sve Galaxy S8 | S8+ i Note8 uređaje kupljene kod ovlašćenih prodavaca do 20.12.2017.

 

Za više informacija o promociji „Samsung poklanja“ posetite vebsajt: http://www.samsungpoklanja.rs 

Proizvodi uključeni u promociju
Smart telefoni