Promocija televizora: Veliki ekran uz moćan zvuk za još snažniji filmski doživljaj

Iskoristite posebne pogodnosti Samsung promocije televizora! Kupite QLED Q60T, Q70T ili UHD od 75’’ ili veći od 17.8. do 30.9.2020. i na poklon dobijate Soundbar HW-T550.

 

Samsung Q60T i Q70T televizori donose vam mogućnost da osjetite svu snagu, moć i ljepotu prepoznatljive QLED tehnologije. Posjeduju „Quantum Procesor” 4K, snažan Samsung procesor koji optimizuje kvalitet slike, stvara odlične performanse gledanja i poboljšava svaki tip sadržaja. Uz to, ovi televizori koriste inovativnu tehnologiju „AI poboljšanog skaliranja” koja ulazni signal automatski analizira kako bi smanjila digitalni šum, obnovila nestali detalj i definisala jasnije ivice oko objekta i teksta. Sada možete imati sliku i zvuk u 4K rezoluciji, bez obzira na to sa kog izvora dolaze. Dodatno, televizore ove serije karakteriše i „Dual LED” tehnologija, napredna tehnologija pozadinskog osvjetljenja koja se prilagođava i pametno mijenja u skladu sa tipom sadržaja koji gledate. I naravno, „Quantum Dot” donosi vam milijardu nijansi stvarnih boja, jer boje sa ovom tehnologijom imaju 100% trodimenzionalni opseg, bez obzira na nivo osvijetljenosti. 

 

Pored televizora QLED serije, tu je i impozantna UHD serija Samsung televizora za 2020. godinu. Gledajte sliku koju odlikuje tanak i elegantan dizajn koji će se uklopiti u svaki moderni enterijer. Iz kojeg god ugla da ga pogledate, djeluje gotovo kao da je bez granica ili okvira. Od sada ćete samo uživati uz najintenzivniji bioskopski doživljaj. Ovi televizori donose 4K UHD rezoluciju, što je za 4 puta više piksela naprednije od običnog FHD televizora, a slika je jasna i oštra, baš onakva kakvu vaše oči i zaslužuju. Vidjećete svaku scenu kao da ste zaista njen akter. Za još dodatnih detalja zaslužna je i HDR opcija koja na viši nivo podiže način prikaza svijetlog sadržaja televizora, pa u nenadmašnom spektru boja i vizuelnih detalja možete uživati čak i u tamnim scenama.

 

Za koju god opciju da se odlučite, savršenu dopunu činiće Samsung Soundbar HW-T550 koji dobijate na poklon. Ovaj fenomenalni Soundbar unaprijediće vaš doživljaj zvuka uz „3D surround” zvuk koji se jednostavno obavija oko vas i okružuje vas sa svih strana pa stičete utisak da se nalazite u centru svake akcije. Njegov zvuk je dodatno moćniji i bogatiji. Preko Soundbar-a koji podržava 2.1 surround zvuk i subwoofer-a od 6,5 inča, osjetićete intenzitet snažnog, dubokog basa. Ali, on nije samo snažan, već isto toliko i pametan. Soundbar automatski analizira zvuk koji dolazi sa vašeg izvora kako bi audio-zapis prilagodio datom sadržaju. U svakom slučaju, tokom bučnih prijenosa utakmica ili tihog dijaloga neke drame, možete se osloniti na to da će vam Soundbar prilagoditi zvuk tako da vam pruži optimalan TV doživljaj.

 

Promocija traje od 17.8. do 30.9.2020. ili do isteka zaliha i odnosi se na kupovinu pojedinih modela iz 2020. godine dijagonale 75’’ ili većih: QLED Q60T i Q70T i UHD modela. Kako biste ostvarili pravo na poklon potrebno je da registrujete svoju kupovinu na ce.promotion@samsung.com najkasnije 15 dana od dana kupovine, a detaljan spisak uređaja i više informacija možete pronaći ovdje.

QLED 60T

Napredni nivo u kvalitetu slike

Doživite milijardu nijansi jedne boje uz Quantum Dot tehnologiju koja pruža prekrasnu sliku. Uz mogućnost prikaza 100% trodimenzionalnog opsega boja, Quantum Dot tehnologija pretvara svjetlost u zadivljujuće boje koje ostaju iste, bez obzira na nivo osvijetljenosti. Nijanse boja se s Dual LED tehnologijom pozadinskog osvjetljenja mijenjaju prema temi onoga što gledate. Ono što tada vidite, vidite na pravi način.

QLED 60T

QLED 70T

Doživite snagu QLED televizora

Prilagođava se vašem životnom prostoru. Aktivno se prilagođava okruženju u kojem se nalazite dok gledate, automatskim podešavanjem osvijetljenosti. Doživite izvrsnu sliku, bez obzira na doba dana ili sadržaj onoga što gledate. Moćan Samsung procesor optimizuje kvalitet slike sve do odličnih uslova za gledanje, poboljšavajući vaš svaki sadržaj.

QLED 70T

75" UHD TV

Boje i detalji stvoreni samo za vas

Oštar i živopisan prikaz boja! Neka vas slika još šireg spektra boja uvuče u sebe. Crystal displej omogućava vam da živopisne detalje vidite na suptilan način. Svojim minimalističkim stilom iz kojeg god ugla da pogledate, prosto sav bez granica, postavlja nove standarde. Od sada ćete samo uživati u intenzivnom bioskopskom doživljaju. 4K UHD TV donosi jasnu i oštru sliku, baš onakvu kakvu vaše oči i zaslužuju. Vidite scenu kao da ste stvarno u njoj.

75" UHD TV

HW-T550 3.1ch Soundbar

Slušajte kvalitetnije

Povežite, slušajte, uživajte. I to bez kablova. Vaš Soundbar će, sa bežičnim kompletom Wireless Surround Kit, postati pravi surround sistem bez ijednog kabla. Nakon povezivanja sa Soundbarom, ovakav sistem kanala ispuniće prostor surround zvukom.

HW-T550 3.1ch Soundbar