Promocija televizora: Veliki ekran uz moćan zvuk za još snažniji filmski doživljaj

Iskoristi posebne pogodnosti Samsung promocije televizora! Kupi QLED Q60T, Q70T ili UHD od 75’’ ili veći od 17.8. do 30.9.2020. i na poklon dobijaš Soundbar HW-T550.

 

Samsung Q60T i Q70T televizori doneće ti mogućnost da osetiš svu snagu, moć i lepotu prepoznatljive QLED tehnologije. Poseduju „Quantum Procesor“ 4K, moćni Samsung procesor koji optimizuje kvalitet slike, stvara odlične performanse gledanja i poboljšava svaki tip sadržaja. Uz to, ovi televizori koriste inovativnu tehnologiju „AI poboljšanog skaliranja“ koja ulazni signal automatski analizira kako bi smanjila digitalni šum, obnovila nestali detalj i definisala jasnije ivice oko objekta i teksta. Sada možeš imati sliku i zvuk u 4K rezoluciji, bez obzira na to sa kog izvora dolaze. Dodatno, televizore ove serije karakteriše i „Dual LED“ tehnologija, napredna tehnologija pozadinskog osvetljenja koja se prilagođava i pametno menja u skladu sa tipom sadržaja koji gledaš. I naravno, „Quantum Dot“ donosi ti milijardu nijansi stvarnih boja, jer boje sa ovom tehnologijom imaju 100% trodimenzionalni opseg, bez obzira na nivo osvetljenosti. 

 

Pored televizora QLED serije, tu je i impozantna UHD serija Samsung televizora za 2020. godinu. Gledaj sliku koju odlikuje tanak i elegantan dizajn koji će se uklopiti u svaki moderni enterijer. Iz kog god ugla da ga pogledaš, prosto deluje kao da je bez granica ili okvira. Od sada ćeš samo uživati uz najintenzivniji bioskopski doživljaj. Ovi televizori donose 4K UHD rezoluciju, što je za 4 puta više piksela naprednije od običnog FHD televizora, a slika je jasna i oštra, baš onakva kakvu tvoje oči i zaslužuju. Videćeš svaku scenu kao da si zaista njen akter. Za još dodatnih detalja zaslužna je i HDR opcija koja na viši nivo podiže način prikaza svetlog sadržaja televizora, pa u nenadmašnom spektru boja i vizuelnih detalja možeš uživati čak i u tamnim scenama.

 

Za koju god opciju da se odlučiš, savršenu dopunu činiće Samsung Soundbar HW-T550 koji dobijaš na poklon. Ovaj fenomenalni soundbar unaprediće tvoj doživljaj zvuka uz „3D surround“ zvuk koji se prosto obavija oko tebe i okružuje te sa svih strana pa stičeš utisak da se nalaziš u centru svake akcije. Njegov zvuk je dodatno moćniji i bogatiji. Preko soundbar-a koji podržava 2.1 surround zvuk i subwoofer-a od 6,5 inča osetićeš intenzitet moćnog, dubokog basa. Ali, on nije samo snažan, već isto toliko i pametan. Soundbar automatski analizira zvuk koji dolazi sa tvog izvora kako bi audio-zapis prilagodio datom sadržaju. U svakom slučaju, tokom bučnih prenosa utakmica ili tihog dijaloga neke drame, možeš se osloniti na to da će ti Soundbar prilagoditi zvuk tako da ti pruži optimalan TV doživljaj.

 

Promocija traje od 17.08. do 30.09.2020. ili do isteka zaliha i odnosi se na kupovinu pojedinih modela iz 2020. godine dijagonale 75’’ ili većih: QLED Q60T i Q70T i UHD modela. Kako bi ostvario pravo na poklon, potrebno je da registruješ svoju kupovinu na ce.promotion@samsung.com najkasnije 15 dana od dana kupovine, a detaljan spisak uređaja i više informacija možeš pronaći ovde.

 

 

QLED 60T

Napredni nivo u kvalitetu slike

Doživi milijardu nijansi jedne boje uz Quantum dot tehnologiju koja pruža prekrasnu sliku. Uz mogućnost prikaza 100% trodimenzionalnog opsega boja, Quantum Dot tehnologija pretvara svetlost u zadivljujuće boje koje ostaju iste bez obzira na nivo osvetljenosti. Nijanse boja se Dual LED tehnologijom pozadinskog osvetljenja menjaju prema temi onoga što gledaš. Ono što tada vidiš, vidiš na pravi način.

Q60

QLED 70T

Doživi snagu QLED televizora

Prilagođava se tvom životnom prostoru. Aktivno se prilagođava okruženju u kom se nalaziš dok gledaš, automatskim podešavanjem osvetljenosti. Doživi izvrsnu sliku, bez obzira na doba dana ili sadržaj onoga što gledaš. Moćan Samsung procesor optimizuje kvalitet slike sve do odličnih uslova za gledanje, poboljšavajući svaki tvoj sadržaj.

Q70

75" UHD TV

Boje i detalji stvoreni samo za tebe

Oštar i živ prikaz boja! Neka te slika još šireg spektra boja uvuče u sebe. Crystal displej omogućava ti da živopisne detalje vidiš na suptilan način. Svojim minimalističkim stilom iz kojeg god ugla da pogledaš, prosto sav bez granica, postavlja nove standarde. Od sada ćeš samo uživati u intenzivnom bioskopskom doživljaju. 4K UHD TV donosi jasnu i oštru sliku, baš onakvu kakvu tvoje oči i zaslužuju. Vidi scenu kao da si stvarno u njoj.

75" UHD TV

HW-T550 3.1ch Soundbar

Slušaj kvalitetnije

Poveži, slušaj, uživaj. I to bez kablova. Tvoj soundbar će, sa bežičnim kompletom Wireless Surround Kit, postati pravi surround sistem bez ijednog kabla. Nakon povezivanja sa soundbar-om, ovakav sistem kanala ispuniće atmosferu surround zvukom.

HW-T550 3.1ch Soundbar