Promocija mobilnih telefona: Crni petak u Galaxy bojama!

Nije sve tako crno ni u crni petak, zato iskoristi do 25.000 RSD popusta na Galaxy A80 i A40 telefone u omiljenim bojama. Kupi Galaxy A40 za 24.990 RSD umesto 30.990 RSD, a A80 za 54.990 RSD umesto 79.990 RSD! Požuri!
Važi od 29/11/2019 do 02/12/2019 Isteklo
Promocija mobilnih telefona: Crni petak u Galaxy bojama!

Obojili smo Crni petak u Galaxy bojama i popustima, i produžili ga i na vikend! Iskoristi priliku i učini svoj dinamični život još zanimljivijim uz Galaxy modele A80 i A40, samo sada na velikom popustu!

 

Uz novu trostruku rotirajuću kameru, Galaxy A80 menja način na koji prikazuješ svoj život. Sada imaš kameru koja slika i snima sa obe strane i može da sačuva sve tvoje važne trenutke. Sa svojih 48 MP kamera ima izuzetno oštru i jasnu rezoluciju a razliku ćeš primetiti kada snimaš uživo svoje svakodnevne avanture.

 

Ultraširoka kamera pruža mogućnost da vidiš više, jer zahvata vidno polju od neverovatna 123 stepena! Upravo, zato je i napravljena, da vidi sve ono što vidi ljudsko oko i da to zabeleži uživo. 

 

Novi i uvećani Infinity displej dizajniran je po tvojoj meri, za eru života uživo! Sa ekranom pune širine, bez izreza i sa veličinom od 6,7 inča u Full HD+ rezoluciji, kao da te poziva da istražiš svet oko sebe, da se povežeš sa drugima na još kreativniji način. 

 

Tu je i baterija stvorena za svet koji nikada ne spava. Možeš da se povežeš, da strimuješ i deliš sadržaje uz bateriju koja prati tvoje aktivnosti zahvaljujući tehnologiji superbrzog punjenja.

 

Oboji Crni petak i vikend u Galaxy A80 bojama i umesto 79.990 RSD, kupi ga za 54.990 RSD!

 

Uz Galaxy A40 imaš svet na svom ekranu! Infinity-U displej od 5,9 inča omogućava da vidiš svaki detalj onoga što posmatraš. Tehnologije FHD+ i Super AMOLED čine da na ovom ekranu pune širine sve bude jasno istaknuto, od muzičkih videa do najnovijih serija i filmova. Sa prednjom kamerom od 25 MP, svaki selfi pokazaće tvoju dobru stranu, pri svakom fotografisanju. Fokus selfija ublažava pozadinu i smešta tvoj lik u centar zbivanja, a u režimu Smart Beauty uvek ćeš izgledati savršeno.

 

Atraktivan i vitak Galaxy A40, izrađen je tako da se ističe. Minimalistička zadnja površina sa 3D Glasstic oblogom dobro leži u ruci i zadivljuje zaobljenošću svih uglova. Ističe se i bojama, a tvoje je da izabereš crnu, belu, koralnu ili plavu boju i iskažeš svoj stav i stil. 

 

Samo za vreme Crnog petka i vikenda Galaxy A40 može biti tvoj za samo 24.990 RSD umesto 30.990 RSD.

 

Akcija važi kod svih ovlašćenih Samsung partnera, od 29.11. do 2.12.2019.

Naši partneri:

Kamera koja hvata sve!

Galaxy A80

Trostruka kamera se lako prebacuje i rotira, i slika sve što se dešava i ispred i iza. Kamera od 48 MP ima izuzetno oštru i jasnu rezoluciju. Ultraširoka kamera pruža mogućnost slikanja u vidnom polju od čak 123 stepena. Uz softver koji predviđa pokrete i uz funkciju supermirnog snimanja i stabilnosti kamere snimaćeš kao profesionalac. Sa 30 režima rada optimizacija kadra prepoznaje i poboljšava fotografiju u skladu sa subjektom snimanja.

Galaxy A80

Svet na tvom ekranu

Galaxy A40

Super AMOLED ekran od 5,9 inča uz Infinity-U displej omogućava ti da vidiš detalje svega što posmatraš. Dvostruku kameru čine kamera od 16 MP i ultraširoka kamera od 5 MP sa vidnim poljem od 123 stepeni. Zahvaljujući bateriji od 3100 mAh možeš da budeš u pokretu ceo dan, gledaš filmove preko neta i obavljaš pozive. Baterija može brzo da se napuni uz pomoć funkcije brzog punjenja. Uz RAM od 4 GB i ROM od 64 GB, možeš da skladištiš više.

Galaxy A40