Stiže proljeće, a sa njim i proljećno čišćenje. Pravo je vrijeme da uživate u svježini i čistoći doma, a ujedno i da uštedite. Samsung se potrudio da napravi neodoljivu ponudu mašina za pranje veša i usisivača uz popust do 25% i 5 godina garancije i na taj način vam omogućio da uživate u besprijekornoj čistoći svog doma.

Izaberite WW9800T mašinu za pranje veša i koristeći dubinsko i higijensko čišćenje parom uklonite 99,9% bakterija i alergena sa odjeće. Zahvaljujući Eco Bubble™ tehnologiji, deterdžent se pretvara u mjehuriće pa brzo ulazi u tkaninu i sa lakoćom uklanja prljavštinu, štedeći pritom energiju i čuvajući boje i teksturu tkanine.*

Uz DV8000T mašinu za sušenje veša odjeća će biti izuzetno brzo osušena i spremna za nošenje. Pomoću ciklusa Superbrzina, mješovito punjenje odjevnih predmeta od pamuka i sintetike možete da osušite za 81 minut**, a pomoću Silent Dry tehnologije koja prigušuje zvuk i algoritma za optimizaciju brzine vrtenja, smanjiće se nivo buke.

Uživajte u slobodnom vremenu jer čišćenje doma nikad nije bilo brže. Jet 90E usisivač jednostavno i temeljno čisti različite vrste podova, dok turbo četka kupi sitne čestice prašine iz tepiha. Udahnite duboko i osjetite svježinu vazduha jer petoslojni filtrirajući sistem eliminiše prašinu i alergene iz vazduha.


Udruženim snagama ovi uređaji čine dom svježim i čistim, štedeći vaše vrijeme, a sa popustom do 25% i vaš kućni budžet. Izabrani proizvodi dolaze i sa garancijom od 5 godina, a više informacija možete da pronađete ovdje.

Promocija traje od 19.3. do 2.5.2021. ili do isteka zaliha.

Tačan iznos procenta uštede razlikuje se u zavisnosti od proizvoda i njegove cijene u ovlašćenim Samsung prodavnicama, o čemu kupac može da se informiše na ovlašćenom Samsung prodajnom mjestu.

Promocija 5 godina garancije (2 godine fabričke garancije + 3 godine dodatne garancije) važi za određene frižidere, mašine za pranje veša, ugradne kuhinjske uređaje i usisivače kupljene od 1.3. do 30.6.2021. i za mašine za sušenje veša i kombinovane mašine za pranje i sušenje veša kupljene u periodu od 1.4. do 31.5.2021.

* Na osnovu izvještaja laboratorije za ispitivanje performansi kompanije Springboard Engineering na EMPA trakama, u poređenju uobičajenog deterdženta i tehnologije mjehurića bez mehaničkog djelovanja.
**Ispitano na modelu uređaja Samsung DV8000T u skladu sa standardom IEC i količinom veša težine 3 kg.

Higijensko čišćenje parom

Mašina za pranje veša WW9800T

Poboljšajte kvalitet pranja veša bez prethodnog tretiranja koristeći dubinsko i higijensko čišćenje odjeće parom. Para se ispušta sa dna bubnja, tako da je svaki predmet ispunjen parom, čime se uklanjaju tvrdokorna prljavština i 99,9% bakterija i alergena.

Superbrzo sušenje

Mašina za sušenje veša DV8000T

Suva i čista odjeća spremna za nošenje za manje od dva sata, uz veću uštedu struje. Program Super Speed može istovremeno da suši pamučne i sintetičke materijale koji postanu suvi nakon samo 81 minut.

Održava vazduh čistim

Jet 90E premium

Čistiji vazduh u vašem domu sa petoslojnim filtrirajućim sistemom. U početku glavni ciklon i metalni mrežasti filter odvajaju i hvataju velike čestice prašine. Mlazni ciklon i mikrofilter hvataju sitnu prašinu. Na kraju, ultrafini filter prašine sakuplja 99,9% prašine i alergena.