Stiže proleće, a sa njim i prolećno čišćenje. Pravo je vreme da uživaš u svežini i čistoći doma, a ujedno i da uštediš. Samsung se potrudio da napravi neodoljivu ponudu mašina za pranje veša i usisivača uz popust do 30% i 5 godina garancije i na taj način ti omogući da uživaš u besprekornoj čistoći svog doma.

Izaberi WW6800T mašinu za pranje veša i koristeći dubinsko i higijensko čišćenje parom ukloni 99,9% bakterija i alergena sa odeće. Zahvaljujući Eco Bubble™ tehnologiji, deterdžent se pretvara u mehuriće pa brzo ulazi u tkaninu i sa lakoćom uklanja prljavštinu, štedeći pritom energiju i čuvajući boje i teksturu tkanine.*

Uz DV8000T mašinu za sušenje veša tvoja odeća će biti izuzetno brzo osušena i spremna za nošenje. Pomoću ciklusa Superbrzina, mešovito punjenje odevnih predmeta od pamuka i sintetike možeš da osušiš za 81 minut**, a pomoću Silent Dry tehnologije koja prigušuje zvuk i algoritma za optimizaciju brzine vrtenja, smanjiće se nivo buke.

Uživaj u slobodnom vremenu jer čišćenje doma nikad nije bilo brže. Jet 90E usisivač jednostavno i temeljno čisti različite vrste podova, dok turbo četka kupi sitne čestice prašine iz tepiha. Udahni duboko i oseti svežinu vazduha jer petoslojni filtrirajući sistem eliminiše prašinu i alergene iz vazduha.

Udruženim snagama ovi uređaji čine dom svežim i čistim, štedeći tvoje vreme, a sa popustom do 30% i tvoj kućni budžet. Izabrani proizvodi dolaze i sa garancijom od 5 godina, a više informacija možeš da pronađeš ovde.

Promocija traje od 19.3. do 2.5.2021. ili do isteka zaliha. 

Tačan iznos procenta uštede razlikuje se u zavisnosti od proizvoda i njegove cene u ovlašćenim Samsung prodavnicama, o čemu kupac može da se informiše na ovlašćenom Samsung prodajnom mestu.

Promocija 5 godina garancije važi za određene frižidere, mašine za pranje veša, ugradne kuhinjske uređaje i usisivače kupljene od 1.3. do 30.6.2021. i za mašine za sušenje veša i kombinovane mašine za pranje i sušenje veša kupljene u periodu od 1.4. do 31.5.2021.

 

* Na osnovu izveštaja laboratorije za ispitivanje performansi kompanije Springboard Engineering na EMPA trakama, u poređenju uobičajenog deterdženta i tehnologije mehurića bez mehaničkog delovanja.

**Ispitano na modelu uređaja Samsung DV8000T u skladu sa standardom IEC i količinom veša težine 3 kg.

Moćni mehurići

Mašina za pranje veša WW6800T

Uživaj u efikasnom čišćenju, čak i pri niskim temperaturama, uz Eco Bubble™ tehnologiju. Deterdžent se pretvara u mehuriće, pa tako brzo prodire u tkaninu i lako uklanja nečistoću, istovremeno štedeći energiju i štiteći boju i teksturu materijala.

Superbrzo sušenje

Mašina za sušenje veša DV8000T

Suva i čista odeća spremna za nošenje za manje od dva sata, uz veću uštedu struje. Program Super Speed može istovremeno da suši pamučne i sintetičke materijale, koji budu suvi nakon samo 81 minut.

Održava vazduh čistim

Jet 90E premium

Čistiji vazduh u tvom domu sa petoslojnim filtrirajućim sistemom. U početku glavni ciklon i metalni mrežasti filter odvajaju i hvataju velike čestice prašine. Mlazni ciklon i mikrofilter hvataju sitnu prašinu. Konačno, ultrafini filter prašine sakuplja 99,9% prašine i alergena.