Ponuda koja se čeka cele godine! 

Ne propusti livestream na zvaničnoj Samsung Facebook i Instagram stranici 25. 11.2021. od 19 do 20h, ukucaj promo kod "GALAXY" i kupi Galaxy A52 po sniženoj ceni!

Samsung Galaxy A52 odoleva kontaktu sa vodom*, otporan je na udarce i prašinu, a njegova dugotrajna baterija učiniće tvoje uživanje još bezbrižnijim.

Pravila promocije možeš pronaći ovde.

*Galaxy A52 ima IP67 stepen zaštite. Na osnovu uslova testiranja koji uključuju uranjanje u slatku vodu do dubine od 1 m tokom perioda od 30 minuta. Ne savetuje se korišćenje na plaži, bazenu ili kvašenje sapunicom. U slučaju da se telefon nakvasi tečnostima koje sadrže šećer, potrebno je uređaj isprati u čistoj, netekućoj vodi i istovremeno pritiskati tastere. Bezbedan je samo pod malim pritiskom vode. Veliki pritisak vode, kakav je pod slavinom ili tušem, može oštetiti uređaj.

Pravo je vreme da obraduješ sebe, ali i druge! Iskoristi posebnu priliku, jer kupovinom telefona iz S21 serije dobijaš A02s telefon kao poklon za tvoje najdraže. Takođe, postaješ i član Samsung programa lojalnosti što donosi brojne pogodnosti i iznenađenja!

Ukoliko u promotivnom periodu od 20.5. do 30.6.2021. godine* kupiš jedan od sledećih modela Samsung Galaxy mobilnih telefona:Galaxy S21 5G, Galaxy S21+ 5G ili Galaxy S21 Ultra 5G kod nekog od Samsung prodajnih partnera, bilo da si privatni ili poslovni korisnik, dobijaš putem pošte (bez troškova dostave) novi Galaxy A02s u crnoj boji.

Kako bi ostvario pravo na Galaxy A02s potrebno je da uspešno obaviš proces registracije do 15.07, putem preinstalirane aplikacije Samsung Members koja se nalazi na kupljenom Samsung Galaxy telefonu iz ove promotivne aktivnosti.

Kada izvršiš registraciju putem Samsung Members aplikacije, dostava poklon uređaja Samsung Galaxy A02s će biti izvršena u periodu od 15.06. pa najkasnije do 15.08. na adresu koju si naveo prilikom registracije u Samsung Members aplikaciji.


Ili do isteka zaliha.

Iskoristi pogodnosti Samsung programa lojalnosti u sklopu aplikacije Samsung Members

Popusti, iznenađenja i brojni benefiti su samo deo posebnog Samsung programa lojalnosti, zato ne zaboravi da istražiš sve pogodnosti kada se registruješ na tvom novom Galaxy telefonu. Na aplikaciji Samsung Members te očekuje stručna podrška eksperata, kao i najnovije informacije i saveti za najefikasnije korišćenje tvog uređaja, a kreirali smo i svet fenomenalnih popusta, ponuda i iznenađenja samo za lojalne Samsung korisnike. Poveži se i uživaj!

Za sve informacije o vrhunskoj Galaxy S21 seriji uređaja na raspolaganju su naši Samsung eksperti. Rezerviši jedan od dostupnih termina za video razgovor i saznaj koje su mogućnosti uređaja ili se raspitaj o detaljima promocije. 

Zakaži termin razgovora : https://www.samsungekspert.rs/ 

Uslove promocije možeš pronaći ovde.

Registrujte se u nekoliko jednostavnih koraka

Kako bi ostvario pravo na Galaxy A02s potrebno je da uspešno obaviš proces registracije do 15.07, putem preinstalirane aplikacije Samsung Members koja se nalazi na kupljenom Samsung Galaxy telefonu iz ove promotivne aktivnosti.


1. Ulogujte se u svoj postojeći Samsung Members nalog ili kreirajte novi i u mobilni telefon ubacite SIM karticu.

2. Pokrenite Samsung Members aplikaciju i kliknite odgovarajući banner na dnu ekrana ili na Pogodnosti/Benefits.

3. Klikom na banner ulazite u promociju, gde se na dnu ekrana nalazi dugme Registrujte se. Kliknite na njega.

4. Otvoriće se obrazac sa 4 koraka. Pratite ih i popunite sve informacije koje su potrebne.

5. Kada popunite obrazac, prikazaće se poruka da je Vaša registracija uspešna.

Samsung prodajni partneri koji učestvuju u ovoj
promotivnoj aktivnosti su:

Galaxy S21 Ultra 5G

Fantastičan. U svakom smislu.

Uživaj u najvećoj mogućoj rezoluciji za jedan pametan telefon. Kamera od 108 megapiksela hvata toliko detalja u kojima, ako se dovoljno udubiš, možete da otkrijete mnoštvo pojedinosti.Kvalitet ove kamere dokazuje bogatstvo boja koje svojim nijansama verno oslikavaju život i ostaju jednako jarke čak i po jakom suncu.

Galaxy A02s

Proširi svoje vidike

Infinity-V ekran od 6,5 inča dokazuje da je moguće da na manjem ekranu dobiješ više. Zahvaljujući HD+ tehnologiji, sve ono što gledaš na ekanu postaje još bolje - čistije, oštrije i jasnije.