Promocija televizora: TV kada je uključen, umjetničko djelo kada je isključen.

Uz The Frame TV dobijate 4 mjeseca korišćenja Art Store galerije i ram za vaš novi televizor. Uživajte u vrhunskoj slici sa uključenog TV-a i umjetničkim djelima koja se prikazuju dok je TV isključen.
Važi od 02/07/2020 do 16/08/2020 Isteklo
Promocija televizora: TV kada je uključen, umjetničko djelo kada je isključen.

Kupite The Frame TV uz koji dobijate 4 mjeseca besplatnog korištenja Art Store galerije i elegantno dizajniran ram* koji će vaš novi TV učiniti posebnim. Uz The Frame TV doživite i jedinstven način prikazivanja kolekcije umjetničkih djela.Dok je TV uključen, pruža savršeno iskustvo gledanja ekrana sa preko milijardu nijansi boja u slici zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji. 


Kada je TV isključen, senzor pokreta detektuje prisutnost i uključuje televizor na čijem ekranu se tada pojavljuje slika umjetničkog djela. Dok god ste u blizini senzora, slika će biti na ekranu , a kada se udaljite, ekran će se ugasiti i na taj način će štedjeti energiju.Uz ovu specijalnu ponudu na raspolaganju vam je Art Store galerija slika tokom 4 mjeseca. U njoj istražite umjetnička djela svjetske klase, izaberite ih i zadržite u digitalnom obliku, a kada se TV isključi, ona će uljepšati zid vašeg životnog prostora. 


Uživajte u idealnom spoju savremene tehnologije i umjetnosti uz vaš novi The Frame TV. 

 

Promocija traje od 02.07. do 16.08.2020. ili do isteka zaliha i odnosi se na The Frame modele 2020. 

 

*Dostupnost boja ramova provjerite na prodajnom mjestu.

TV oživljava umjetnost

The Frame Smart TV 4K 75" (2020)

Jedinstveni The Frame TV 4K 2020 unosi u vaš dom novu dimenziju savršenstva. Umjetnička djela najpoznatijih svjetskih muzeja i galerija biće u vašem domu pomoću Art Store galerije.

Vi birate boju rama koja vam najviše prija!

The Frame TV sa 75 inča pruža širok ekran sa više od milijardu boja. Uživajte u najljepšim uspomenama i gledajte ih na širokom ekranu. Jednostavno otpremite omiljene slike na The Frame TV pomoću Smart Things aplikacije ili USB uređaja.

The Frame