Kupi The Frame TV uz koji dobijaš 4 meseca besplatnog korišćenja Art Store galerije i elegantno dizajniran ram* koji će tvoj novi TV učiniti posebnim. Uz The Frame TV doživi i jedinstven način prikazivanja kolekcije umetničkih dela.Dok je TV uključen, pruža savršeno iskustvo gledanja ekrana sa preko milijardu nijansi boja u slici zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji. 

 

Kada je TV isključen, senzor pokreta detektuje prisutnost i uključuje televizor na čijem ekranu se tada pojavljuje slika umetničkog dela. Dok god si u blizini senzora, slika će biti na ekranu, a kada se udaljiš, ekran će se ugasiti i na taj način će štedeti energiju.Uz ovu specijalnu ponudu na raspolaganju ti je Art Store galerija slika tokom 4 meseca. U njoj istraži umetnička dela svetske klase, izaberi ih i zadrži u digitalnom obliku, a kada se TV isključi, ona će ulepšati zid tvog životnog prostora. 


Uživaj u idealnom spoju savremene tehnologije i umetnosti uz svoj novi The Frame TV. 

 

Promocija traje od 02.07. do 16.08.2020. ili do isteka zaliha i odnosi se na The Frame modele 2020. 

 

*Dostupnost boja ramova proverite na prodajnom mestu.

TV oživljava umetnost

The Frame Smart TV 4K 75" (2020)

Jedinstveni The Frame TV 4K 2020 unosi u tvoj dom novu dimenziju savršenstva. Umetnička dela najpoznatijih svetskih muzeja i galerija biće u tvom domu pomoću Art Store galerije.

Ti biraš boju rama koja ti najviše prija!

The Frame sa 75 inča pruža širok ekran sa više od milijardu boja. Uživaj u najlepšim uspomenama i gledaj ih na širokom ekranu. Jednostavno otpremi omiljene slike na The Frame TV pomoću Smart Things aplikacije ili USB uređaja.