Promocija televizora: I kada je TV isključen, umetnički doživljaj je uključen

Kupi Samsung Frame TV i dobijaš 4 meseca besplatnog korišćenja Art Store galerije i ram za samo 1 RSD! Obogati svoj prostor vrhunskom tehnologijom i umetničkim delima koja se prikazuju u režimu isključenog TV-a!

*raspoloživost boja rama proverite kod partnera
Važi od 01/10/2019 do 30/11/2019 Isteklo
Promocija televizora: I kada je TV isključen, umetnički doživljaj je uključen

Iskoristi akciju i kupi Frame televizor uz koji dobijaš 4 meseca besplatnog korišćenja Art Store galerije i elegantno dizajniran ram za 1 RSD koji čini tvoj novi TV posebnim. Doživi jedinstven način prikazivanja kolekcije umetničkih dela!

 

TV koji poseduje vrhunski kvalitet slike kao i umetnički režim koji će učiniti da svakodnevni prostor postane prelepa autentična galerija. Frame televizor se odlično uklapa u prostor, a prilagodljiv okvir posebnog dizajna ga čini elegantnim dodatkom svakog enterijera.

 

Dok je uključen pruža ti savršeno iskustvo gledanja ekrana sa preko milijardu nijansi boja u slici. Za to je zaslužna jedinstvena Quantum Dot tehonologija. Kada se isključi i dalje je uključen, ali samo umetnički režim! Uz mogućnost da u Samsung prodavnici odabereš neke od najlepših umetničkih slika i prikažeš ih u ovom režimu, Frame TV zaista otkriva novu dimenziju unutrašnjeg prostora. 

 

Uz ovu specijalnu ponudu na raspolaganju ti je Art Store galerija slika tokom 4 meseca besplatno. U njoj istraži umetnička dela svetske klase i zadrži ih u digitalnom obliku, a kada se isključi TV ona će ulepšati zid tvog prostora! Od klasičnog pa sve do modernog stila, umetničko savršenstvo u stopostotnoj vidljivosti boja. 

 

Imaš priliku da uživaš u omiljenim umetničkim delima i to onda kada ti poželiš! Posebna opcija podešavanja vremena ti omogućava da podesiš tačno vreme koliko dugo želiš da neka slika ili fotografija stoji na ekranu. 

 

Senzor osvetljenosti prilagođava osvetljenost ekrana i tonalitet boja koje prijaju oku u svakom trenutku bez obzira da li je noć ili dan. 

 

Kada je TV isključen senzor pokreta detektuje tvoje prisustvo i uključuje televizor na kome se pojavljuje slika umetničkog dela. Dok god si u blizini senzora, slika će biti na ekranu, a kada se udaljiš ekran će se ugasiti i na taj način štedeće energiju. 

 

Frame televizor je idealan spoj savremene tehnologije i umetničkog okvira!


Promocija traje od 01.10.2019 do 30.11.2019

TV za umetničko doba

Samsung Frame TV

Televizor koji spaja tehnologiju i umetnost. Kada je uključen pruža najkvalitetniju sliku koja je oštra i bogata sa milijardu nijansi boja. Kada se ugasi, pretvara se u digitalni ram koji prikazuje vaša omiljena umetnička dela. Sa specijalnim senzorima koji prepoznaju pokret i osvetljenost u prostoriji ovaj uređaj potpuno optimizuje prikazivanje slike kao i potrošnju energije. Takođe, sami možete birati vreme trajanja svake slike dok je TV u ugašenom režimu. Uz Samsung Frame TV vaš svakodnevni prostor postaje umetnička galerija koja pruža jedinstven doživljaj u svakom enterijeru.

Samsung Frame TV

Renomirane galerije svetske klase u tvom domu

Samsung Frame TV

Ulepšaj sopstveni dnevni boravak odabranim umetničkim kolekcijama. Uvek ćeš pronaći umetničko delo koje savršeno odgovara svakoj prilici. Lako se upravlja podešavanjima, pa možeš prema sopstvenom stilu i željama od svog enterijera stvoriti novu umetničku galeriju i to svakog dana.

frame tv samsung

Gledaj svet na QLED ekranu

Samsung Frame TV

Priušti svojim očima zadovoljstvo boljeg kvaliteta slike i prelepih boja. Jer one to zaslužuju. Frame televizori za 2019. ispunjavaju obećanje kompanije Samsung jer njena jedinstvena tehnologija kvantne tačke omogućava pravu 100%-nu vidljivost boja i donosi u tvoj dom realistične boje u svakom trenutku, bez obzira da li su scene mračne ili svetle.

Prelepe boje. Izvanredni kontrasti. Besprekorni detalji. Uz unapređenu HDR 10+ tehnologiju, detalji oživljavaju pred tvojim očima i sada možeš sve da vidiš baš onako kako je režiser zamislio. Sve finese nijansi, od najtamnije do najsvetlije − kao nikada do sada.

frame tv samsung